Yhtenä rintamana!

Yleistä keskustelua vähähiilihydraattisesta elämäntavasta

Valvoja: MahaTar

Avatar
Saaristolainen
Site Admin
Viestit: 3272
Liittynyt: 24 Loka 2008 23:36
Paikkakunta: Ii
Viesti:

Yhtenä rintamana!

ViestiKirjoittaja Saaristolainen » 09 Syys 2012 2:09

Haluammeko tosiaan, että ravintosuositukset ja diabeteksen hoitokäytännöt suvaitsevat hiilihydraattien rajoitusta? Jos haluamme, lopetamme keskinäisen riitelyn ja silmien pyörityksen, ja keskitämme voimamme. Vain yhtenäinen rintama voi saada mitään läpi. Katsokaa Ruotsia! Vaikka LCHF-guruilla onkin hieman keskenään poikkeavat käsitykset, he esiintyvät kuitenkin yhtenä, ja ovat saaneet aikaan muutoksia. Siellä julkaistaan nykyisin ainakin kolmea LCHF-lehteä (LCHF-magasinet, Mat och hälsa ja Expressenin LCHF-liite). LCHF = low carb high fat. Täällä vain yhtä. Ruotsissa LCHF kuuluu diabeetikoiden viralliseen hoito-ohjelmaan!

veteraaniurheilija
Viestit: 586
Liittynyt: 18 Elo 2006 8:48
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Yhtenä rintamana!

ViestiKirjoittaja veteraaniurheilija » 09 Syys 2012 19:22

Hyvä vetoomus!

Jos minä kelpaan, niin olen mukana rintamassa. Perustin viime vuoden kesällä yhdistyksen nimeltään "Suomen Uusi Diabetesyhdistys", joka on kaksikielinen yhdistys. Yhdistys edistää mm. LCHF-asiaa.

Toiminta on ollut ongelmien sävyttämää (yllätys?), mutta vakaa aikomus on ottaa uusi alku nyt syksyllä. Yhdistykseen tullaan tarvitsemaan energisiä puuhaihmisiä nykyisten lisäksi. Hallitus menee ainakin osittain uusiksi muutamien henkilöiden vetäydyttyä toiminnasta.

Yhteisen LCHF-VHH-Pellinki-Hiilaritietoisuus -rintaman puolesta,

christer

Saaristolainen kirjoitti:Haluammeko tosiaan, että ravintosuositukset ja diabeteksen hoitokäytännöt suvaitsevat hiilihydraattien rajoitusta? Jos haluamme, lopetamme keskinäisen riitelyn ja silmien pyörityksen, ja keskitämme voimamme. Vain yhtenäinen rintama voi saada mitään läpi. Katsokaa Ruotsia! Vaikka LCHF-guruilla onkin hieman keskenään poikkeavat käsitykset, he esiintyvät kuitenkin yhtenä, ja ovat saaneet aikaan muutoksia. Siellä julkaistaan nykyisin ainakin kolmea LCHF-lehteä (LCHF-magasinet, Mat och hälsa ja Expressenin LCHF-liite). LCHF = low carb high fat. Täällä vain yhtä. Ruotsissa LCHF kuuluu diabeetikoiden viralliseen hoito-ohjelmaan!
veteraaniurheilija = christer sundqvist


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa