Sivu 1/1

Ursula Schwab avasi taas sanallisen arkkunsa

Lähetetty: 25 Helmi 2013 16:20
Kirjoittaja Saaristolainen
...tällä kertaa karppaajista:
http://www.savonsanomat.fi/uutiset/koti ... ta/1301858

Pelottelu jatkuu. Sairauksia ja kuolemaakin manataan.

Re: Ursula Schwab avasi taas sanallisen arkkunsa

Lähetetty: 26 Helmi 2013 10:25
Kirjoittaja San Martino
Saaristolainen kirjoitti:...tällä kertaa karppaajista:
http://www.savonsanomat.fi/uutiset/koti ... ta/1301858

Pelottelu jatkuu. Sairauksia ja kuolemaakin manataan.

Tästä ei varmaan Schwaabi tykkää:
Enemmän rasvaa-tutkimus Espanjasta

25. helmikuuta 2013 lyötiin jälleen uusi naula vähärasvaisen ruokavalion arkkuun, kun espanjalaisesta PREDIMED-tutkimuksesta julkaistiin sydän- ja verisuonitauteja tarkasteleva raportti.

Re: Ursula Schwab avasi taas sanallisen arkkunsa

Lähetetty: 27 Helmi 2013 14:12
Kirjoittaja Saaristolainen
http://www.talouselama.fi/uutiset/repsa ... a/a2171115

Täällä kommentit ovat vhh-myönteisiä, kun taas Savon Sanomissa jylläsi virallinen linja.

Re: Ursula Schwab avasi taas sanallisen arkkunsa

Lähetetty: 17 Huhti 2019 12:06
Kirjoittaja San Martino
HS kirjoitti:
Moni on ryhtynyt paistamaan neitsytoliivi­öljyllä, vaikka vanha tieto syöpäriskistä pätee yhä – Nämä terveysfaktat jokaisen on syytä tietää oliiviöljystä

Oliiviöljy ei ole kuitenkaan tässä suhteessa millään tapaa ainutlaatuista, sillä esimerkiksi rypsiöljyssä on vielä enemmän pehmeää rasvaa.

Artikkelin taustatyössä on auttanut ravitsemusterapian professori Ursula Schwab Itä-Suomen yliopistosta.

https://www.hs.fi/ruoka/art-2000006073673.html

Olisiko kannattanut ottaa joku toinen avittamaan artikkelin tekemisessä? No ehkä rypsiteollisuus kiittää....

Re: Ursula Schwab avasi taas sanallisen arkkunsa

Lähetetty: 17 Huhti 2019 22:29
Kirjoittaja Tomppa
Ihanaa kun saa apua ihan professoori-immeiseltä. Varmaan Miksukin olisi auttanut, jos olisi pyydetty. Tiede eteni taas kukonaskeleen...?