Valtsu: Punainen valo ja lähi-infrapuna terveellistä!

Löysitkö lehdestä, netistä tai jostain muualta uutisen, joka kaipaisi hiukan ruotimista. Tässä on paikka sellaisille.

Valvojat: MahaTar, Sienestäjä2

Valtsu
Viestit: 14
Liittynyt: 09 Huhti 2013 0:06

Valtsu: Punainen valo ja lähi-infrapuna terveellistä!

ViestiKirjoittaja Valtsu » 12 Marras 2013 11:21

Valtsun terveysblogi - Punaisen valon ja lähi-infrapunan terapeuttiset vaikutukset

Moikka 8) Aikaisemmin tällä palstalla on pohdittu kirjoitustani, jossa pohditaan kilpirauhashormonien yhteyttä sydäntautiin.

Nyt tuli kirjoitettua blogiin taas jotain uutta, ja ajattelin kysyä jos jotakuta vaikka kiinnostaisi tsekata millaista dataa uusi kirjoitukseni pitä sisällään. 8)

Uudesta kirjoituksesta on myös julkaistu lyhytversio Terveydenjuuri-blogissa.

Ihmisille lähi-infrapuna on auttanut tutkitusti mm. akillesjänteen tulehdukseen, fibromyalgiaan, huuliherpekseen, kaljuuntumiseen, haavaiseen suutulehdukseen, kilpirauhasen vajaatoimintaan, imunestekierron häiriöön, nivelrikkoon, silmänpohjan ikärappeumaan, ylipainoon sekä tenniskyynärpäähän. Punaisesta valosta on myös ollut apua laihtumiseen.[9-19]

Monien sairauksien kohdalla plasebokontrolloiduissa tutkimuksissa havaittu hoitoteho on ollut todella suuri. Yhdessä tutkimuksessa lähes kaikkien mukana olleiden ikäihmisten näkö parani lähi-infrapunalla[17], toisessa tutkimuksessa nivelrikkopotilaiden kivut vähenivät muutamassa viikossa valtavasti[16] ja kolmannessa tutkimuksessa puolet kilpirauhaspotilaista pystyi jättämään tyroksiinilääkityksen pois infrapunahoitojen jälkeen.

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa

cron