Sivu 1/1

Reversing Diabetes II webinaari

Lähetetty: 12 Touko 2014 0:59
Kirjoittaja Saaristolainen
Tällainenkin on käynnissä. Joka iltapäivä julkaistaan muutama uusi esitelmä, jotka ovat kuultavissa seuraavaan päivään klo 17 saakka.
http://thediabetessummit.com/schedule/
http://vimeo.com/diabetessummit/videos/page:1/sort:date

Uusimmat ensin.

Reversing Diabetes eli miten diabetes II saadaan remissioon tai estetään sen puhkeaminen.

Re: Reversing Diabetes II webinaari

Lähetetty: 12 Touko 2014 19:31
Kirjoittaja Saaristolainen

Re: Reversing Diabetes II webinaari

Lähetetty: 12 Touko 2014 22:11
Kirjoittaja Timo Kuusela
Tuo eka oli aivan hieno.
Pitäisi varmaan jo pohtia niille omaa tallennusosiota rinnakkaispalstan tavoin rauhalliselle katsomiselle ajan salliessa. Onnistuisiko?
Ensimmäisessä videossa oli melkoinen vastarannankiiski esiintymässä ja jutut vähän tämän palstan mukaisia niin Pohjois-Karjala projektin kuin Ancel Keysin osalta.

Re: Reversing Diabetes II webinaari

Lähetetty: 13 Touko 2014 1:58
Kirjoittaja Saaristolainen
Näiden tallentaminen on estetty, koska esitelmiä myydään.

Re: Reversing Diabetes II webinaari

Lähetetty: 13 Touko 2014 12:37
Kirjoittaja Timo Kuusela
Olen käyttänyt epäkorrekteja mutta kuvaavia ilmaisuja mielestäni totuudesta poikkeavista terveellisen ravitsemuksen jankutuksista. Eräs tällainen on "Fogelholmin sudenkuoppa".

Meidän "lääketieteellistä intelligentsijaa", joka koostuu pääasiassa sisätautien erikoisalalle koulutetuista tutkijalääkäreistä on tippunut toisenlaiseen sudenkuoppaan. Sen on rakentanut ravitsemus- ja lääketeollisuus ja poikkeuksetta poliitikkojen voimakkaalla myötävaikutuksella. Tämä herkkäuskoinen "Lääketieteen intelligentsijan" on osoittautunut helposti nenästävedettäväksi ja lukuisat ovat pudonneet omaan sudenkuoppaan sairastuttuaan vakaviin sairauksiin - lapsenuskoaan menettämättä.

Jos viittaamani kokousvideo on ostettavissa ja tallennetavissa esimerkiksi suljetun pienryhmän käyttöön, olen valmis ensimmäisen piffaamaan (vähän tietenkin hinta ratkaiseen). Kieli kyllä asettaa vaatimuksia.

Kun aikoinani jo monta vuotta sitten luovuin tieteellisten referaattien käyttämisestä yleisessä keskustelussa, se johtui siitä, että referaateilla on kovin helppo muuttaa musta valkeaksi. Katsomani Saaristolaisen linkkaama video kertoo paljon samasta asiasta (https://www.youtube.com/watch?v=fvKdYUCUca8). Keskeisimmät "kolesterolitutkimukset" ja "eläinrasvatappaa-tutkimukset" voidaan lukea myös kirkkaiden silmälasien läpi poistaen tarkoitushakuiset ja iskulauseina elämään jäävät tulkinnat. Tässä asiassa luennoitsija osoittautuu hyväksi ja kriitseksi simälasihuoltajaksi.