Kasvissyönti ja hiilaritietoisuus!

Tämä osio on tarkoitettu vähähiilihydraattiseen elämäntapaan vasta tutustumassa oleville.

Valvoja: MahaTar

Avatar
Varpu
Viestit: 3113
Liittynyt: 18 Elo 2006 6:22
Paikkakunta: Saksa
Viesti:

ViestiKirjoittaja Varpu » 07 Helmi 2008 18:40

Olet siis ilmeisesti lakto-ovo-vegetaristi?
Kananmunia suosittelen, niist? saat k?tev?sti kaikki tarvitsemasi aminohapot. ?l?k? miss??n tapauksessa j?t? terveellisi? keltuaisia sy?m?tt? (kananmuna on jo p??stetty virallisterveellisest? pannasta :)).

Runsas juustonsy?nti saattaa jarruttaa laihduttamista. Raejuusto on runsasproteiinista ja siten hyv? lis? ruokavalioon.

V?h?hiilarisin maitotuote on maitorahka.

Avatar
*P*
Viestit: 1068
Liittynyt: 09 Tammi 2007 11:08

ViestiKirjoittaja *P* » 08 Helmi 2008 8:23

Ketoosi ei ole laihdutuksen kannalta mitenk??n v?ltt?m?t?nt?.

V?h?rasvaisen juuston sy?ntiin on tasan yksi syy: jos pid?t sen mausta enemm?n kuin vastaavan normaalin juuston. Muuten suosittelisin t?ysrasvaista.

Suosittelen my?s lukemaan niin paljon "alan" kirjallisuutta kuin k?siisi saat, ett? voit p??tt??, millaiset painotukset sopivat sinulle parhaiten.

Tuosta Luomu- luonnonjogurtista: voit joko katsoa finelist? jonkun muun luonnonjugurtin tiedot koska ne ovat todenn?k?isesti k?yt?nn?ss? samat, tai sitten voit katsoa ne makrot ko. purkin kyljest
"Totuuden soihtua on vaikea kuljettaa tungoksessa niin, ettei jonkun parta kärvenny." - Mauri Sariola


"Besides, everytime you do partial squats, Jesus kills a kitten. Don't be a pussy, save the kittens. Squat deep."

Avatar
Anja
Viestit: 1735
Liittynyt: 17 Elo 2006 22:05
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

ViestiKirjoittaja Anja » 08 Helmi 2008 10:41

Jukurtti on maitotuote, siin? on tietty m??r? hiilareita. Eri maitotuotteiden sis?lt?mien hiilarim??rien erolla ei ole mielest?ni k?yt?nn?n merkityst?. Jos k?ytt?? sokerittomia tuotteita, kuormaa on pienennetty joka tapauksessa merkitt?v?sti.


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija

cron