Hedelmäsokeri vastaan täysruokosokeri

Tämä osio on tarkoitettu vähähiilihydraattiseen elämäntapaan vasta tutustumassa oleville.

Valvoja: MahaTar

Avatar
Varpu
Viestit: 3113
Liittynyt: 18 Elo 2006 6:22
Paikkakunta: Saksa
Viesti:

ViestiKirjoittaja Varpu » 04 Huhti 2007 10:35

Kaikki sokerit ovat kaupallisia ja jalostettuja tuotteita, ja intiaanisokerinkin GI on korkea. On makuasia, mink? valitsee.

Hedelm?sokeria pit?? pahana esim. Schwarzbein, mutta sit? suositellaan virallistaholla diabeetikoille. Se johtuu hedelm?sokerin aineenvaihduntareitist?.

Intiaanisokeria (joka sen kaupallinen nimitys Suomessa on) puoltaa sen ravinteikkuus, siin? on kivenn?isaineet tallella ja olen lukenut tutkimustiedosta, jonka mukaan intiaanisokeri ei aiheuta kariesta samalla tavoin kuin tavallinen sokeri.

Itse en k?yt? koskaan mink??nlaista sokeria. K?yt?n makeuttamiseen vain steviosidia.

http://www.foorumi.info/hiilaritietoise ... c.php?t=83

Avatar
*P*
Viestit: 1068
Liittynyt: 09 Tammi 2007 11:08

Re: Hedelm?sokeri vastaan t?ysruokosokeri

ViestiKirjoittaja *P* » 04 Huhti 2007 11:48

pinoaa kirjoitti:V?lt?n sokeria mahdollisimman pitk?lle mutta se vihre? tee ei mene alas ilman makeutusnappia ja laihaa teelusikallista hedelm?sokeria.


Vihre? tee ei ole mik??n v?ltt?m?t?nt? peruselintarvike, joten j?rkevint? saattaisi sitten olla sen juomisen lopettaminen.

Henkil?kohtainen mielipiteeni on, ett? tee ja kahvi menev?t pilalle makeutusaineilla.

Tai sitten voisit kokeilla hunajaa; sen GI on kyll? yht? korkea kuin sakkaroosinkin, mutta se on ainakin ehta luonnontuote.
"Totuuden soihtua on vaikea kuljettaa tungoksessa niin, ettei jonkun parta kärvenny." - Mauri Sariola


"Besides, everytime you do partial squats, Jesus kills a kitten. Don't be a pussy, save the kittens. Squat deep."


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija

cron