Rehujen haitta- aineet

Lääketieteen tohtori Timo Kuusela kirjoittaa blogissaan ajatuksiaan terveydestä, ravitsemuksesta ja lääketieteestä. Tämä on blogin keskusteluosio.

Valvoja: San Martino

Avatar
MM
Viestit: 547
Liittynyt: 25 Touko 2007 11:33

ViestiKirjoittaja MM » 18 Elo 2009 13:35

Pieni m??r? heraa el?v?st? jugurtista (A, turkkilainen tai bulgarialainen) taikinan joukkoon, taikina l?mpim?hk??n paikkaan ja parin p?iv?n odotus. Valmista juurta s?ilytet??n vaikka pakastimessa tai v?hempi? aikoja j??kaapissa.

Olen kes?st? asti harrastanut l?hes viikoittain etiopialaisia injera-rieskoja. Ne tehd??n tef-hein?n siemenist? valmistetusta hapantaikinasta. Hiivaa ei tarvita, vain em. juuri ja odotus. Kun juuri on syntynyt, muutama tunti riitt?? kohottamaan uuden taikinaer?n. Tef ei ole pienint?k??n sukua meid?n tavallisille viljoillemme, siksi sopii t?mm?iselle viljavammaisellekin, tattarin ohella. Sopinee my?s soijan ja tattarin hapatukseen.
Mirka

Tri Kuusela Info
Viestit: 164
Liittynyt: 08 Tammi 2009 18:13

ViestiKirjoittaja Tri Kuusela Info » 07 Loka 2009 21:53

Helsingin Sanomat:
Suomessa vedet??n pois myynnist? tuotteita, joiden valmistuksessa on k?ytetty muuntogeenisi? pellavansiemeni?. Siemeni? on k?ytetty leipien leivontaan useissa leipomoissa, ilmoitti Elintarvikevirasto Evira keskiviikkona.


Muuntogeenisi? pellavansiemeni? on tullut myyntiin my?s kuluttajapakkauksissa. Valmistajat ilmoittavat pois markkinoilta vedett?vist? tuotteistaan lehti-ilmoituksilla.


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa