NÄHTYÄ JA KUULTUA v. 2022

Lääketieteen tohtori Timo Kuusela kirjoittaa blogissaan ajatuksiaan terveydestä, ravitsemuksesta ja lääketieteestä.

Valvoja: Timo Kuusela

Avatar
Timo Kuusela
Viestit: 1960
Liittynyt: 10 Huhti 2008 13:59
Paikkakunta: Helsinki/Torremolinos

Re: NÄHTYÄ JA KUULTUA v. 202

ViestiKirjoittaja Timo Kuusela » 02 Heinä 2022 9:07

LIVIT-TULOS:

Ensiaskeleissa oli vähän hakua.
Eräs toinen moderni hoito (ihotautien kategoria) viivästytti LIVIT’n käynnistymistä pari viikkoa.
Verinäytteen otto omatoimisesti oli helppoa. Tukeva paketti jäi Postin haltuun viikonlopuksi. Ennätti tulla huolestunut kysely Nightingalesta. Oltiin jo huolestuneita näytteen pilaantumisesta. Huoli oli molemminpuolinen. Kuitenkin alkaneen viikon puolella tuli sähköpostiini salasanallani avautuva tutkimustulos.
Ennakkokäsitystä LIVIT’stä ei ollut, vain kokemusta varhaisemmista Nightingale analyyseista.

Tulostus oli jaettu neljään kategoriaan.

1. SYDÄN

2. AINEENVAHDUNTA

3. MIELI

4. VASTUSTUSKYKY

Henkilökohtaisten tulosten osalta ei ole valittamista. Elinvuosia arveltiin olevan kokonaista seitsemän (7) enemmän kuin ikäryhmälläni keskimäärin. Henkilökohtaiset Gaussin käyrän kuvaajat kaikissa neljässä arviossa olivat oikealla itse kellokäyrän laidassa / ulkopuolella.
Tulosten kerrottiin pohjautuvan laajaan verinäytteen analyysiin. TULOKSIA EI KUITENKAAN KYSELIJÄLLE KERROTTU! Pidän tätä puutteena ainakin omien kokemusten valossa. Onhan tullut askarrelluksi yli kaksi vuosikymmentä terveystavoitteisesti juuri näiden kysymysten parissa. Maallikolle saattaa tulla ongelmia tulkinnoissa JA Nightingalen koneälyssäkin taitaa olla vielä ”kolesterolihapatuksen” painolastia kuin myös ravitsemus”tieteen” harhoja.

Tunnen toisenkin (vasta) henkilön tulokset suupuheelle, jolla naisena on lähtökohtaisesti paremmat ennusteet noin yleisesti ja erittäin jämptit elintavat. Ne ennustavat todellisia METUSALEMIVUOSIA.

LIVIT-tutkimus on ensikokemusten valossa hyvin mielenkiintoinen. Itselläni on vielä kolme testiä käyttämättä neljän paketista. Käytän ne syksyn / talven mittaan, mikäli kovin positiivinen elinennuste toteutuu.

Uusimpana uutisena Nightingalesta kerrottiin jo, että testiin tullaan lisäämään geneettinen ominaisuus kansallisten geenihavaintojen pohjalta. Aineiston kaupallisesta käytöstä onkin kirjoiteltu / puhuttu jo vuosia. Paljon on siis luvassa. Jos pudotaan, korkealta pudotaan. Viittaan tällä siihen kommenttiin, jolla LIVIT arvioitiin horoskoopiksi. Itse pidän tutkimusta tuntemistani toistaiseksi parhaana havaintoaineiston (henkilökohtaisen analyysinäytteen laajuuden ja analyysimetodin ominaisuuksien vuoksi).
Timo Kuusela, LKT, radiologi, eläk.

Tomppa
Viestit: 398
Liittynyt: 29 Tammi 2013 14:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: NÄHTYÄ JA KUULTUA v. 2022

ViestiKirjoittaja Tomppa » 05 Heinä 2022 9:37

Kiitos Timo, erittäin mielenkiintoista. Tästä olisi mukava kuulla lisääkin jatkossa!


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa