Hyvää seuraavaa 100-vuottaa, jos ketään on sitten juhlimassa!

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 4920
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Hyvää seuraavaa 100-vuottaa, jos ketään on sitten juhlimassa!

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 06 Joulu 2017 19:55

Suomalainen ruokinta- ja lääkintäeliitti tuntuu olevan strutsin kaltaisia olentoja, jotaka laittavat päänsä piiloon ongelman esiintyessä.
Tutkimuksia valikoidaan, tutkimattomia asioita luulotellaan, mahdollista saattaa olla, toivotaan olevan, ehkä olisi suotavaa, jne.
Siis missä ovat ne tuhannet tutkimukset, vankkumattomat, joita kansainsainvälinen tiedeyhteisö kritiikikkä suosittelee? Suomessa ainakin muutama "väärälle raiteelle ajautunut ns. tiedemies" länkyttää ihan mitä sattuu sylki suuhun tuomaan. Ei lueta kansainvälisiä tutkimuksia, koska myöskään Maaseudun Tulevaisuus ei ole niitä julkaissut.

Jos Suomen viimeisen 50 vuoden historian aikana on saatu puoli kansaa sairaaksi lihavuuden, diabeteksen ja muiden metabolisten päätetapahtumien seurauksena, niin ei riitä pelkästään se, vaan on otettu ns. prebventiivisesti lääkittäväksi n. 700 000 kansalaista joidenkin lääketehtaiden aivopesun tuloksena. Onko pesuaineena olllut Omoa, Allia, Tendiä vaiko pelkkää höpötystä ja "pientä ystävyyden osoitusta"?

Jos hallitus olisi ryhdikäs, olisi jo asetettu ns. valtakunnan tutkimuskomitea aiheutuneesta epidemiasta ja syyllisiä lentokonelastetittain lennätettäisiin Haagiin tuomiolle. Mutta ei, on olemassa KÄYPÄHOITOKOMITEA, joka antaa lääkinnän parametrit ja ruokintavaliokunta VRN, joka sinetöi tuhon lopulliseksi. Miten voi laitoshoitoinen vanhus, vanki, varusmies, koululainen, tarhalainen, potilas vaikuttaa eväisiinsä? Ei mitenkään. Hyvä esimerkki saatiin vastikään, kun eläinlääkäri tuomitsi julmana ja vastuuttomana sotkamolaisten vanhempien halun saada lapsilleen kevytmaitoa ja voita kouluruolailun yhteyteen erääksi vaihtoehdoksi. Vegaanivaihtoehto meni heittämällä läpi Helsingissä.

Onko meitä ketään enää jäljellä juhlimassa Suomen 200-vuotisjuhlia? Ehkäpä vegaani Vladislav Brezienowski huojuu heinäseipään varassa , jota ystävät kiiloin tukevat senaatintorilla ? Pahalta ruokintapuoli ja lääketeollisuuden terveiden lääkintä tässä näyttää.

Milloin saamme syödä , mitä haluamme tai milloin vaivojamme lääkitään asiallisesti? Olemmeko häviävä laji muiden elikoiden tavoin? Olisiko jo aika tarhata suomalainen? Ulkomaan tarhoihin voisi olla menijöitä, ainakin Keski-Eurooppaan, jossa oikeaa lihaa saa syödäkseen.
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa