Terve lihava on vääristelty myytti

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5947
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Terve lihava on vääristelty myytti

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 01 Huhti 2018 11:23

HS: Päivän lehti 28.3.2018 Päivitetty: 28.3. 10:43 Jani Kaaro https://www.hs.fi/paivanlehti/28032018/ ... 19838.html

Tervettä lihavaa ei tutkijoiden mukaan ole olemassakaan, paitsi eläinmaailmassa – kun karhu nousee talviuniltaan, se on kukistanut diabeteksen
Kun karhu nousee talviuniltaan, se on kukistanut diabeteksen. Siiselin aivoista taas häviävät kevään tullen Alzheimerin tautiin liittyvät sykkyrät. Miten, sen tutkijat haluaisivat tietää.
Karhulle kehittyy talvehtimisen aikana insuliiniresistenssi ja muita muutoksia, jotka ihmisellä kielisivät kakkostyypin diabeteksesta. Keväällä pesästä kömpii silti terve eläin.

MUUTAMA vuosi sitten lehdistö kertoi hätkähdyttäviä uutisia: kaikki lihavuus ei ollutkaan pahasta. Oli joukko ihmisiä, jotka olivat kyllä lihavia, mutta heillä ei ollut ylipainoon liitettyjä aineenvaihdunnan ongelmia.

Pian ääni kuitenkin muuttui kellossa: tarkemmat tutkimukset osoittivat, ettei tervettä lihavaa ole olemassakaan.

Lue lisää yllä olevasta linkistä!

Kommentti: Rakas Diabetesliittomme ei voi olla väärässä, ainakaan lääketeollisuuden mukaan, jonka äänitorvena liitto toimii.
Hiilihydraattien määrätön mässäys on pelkästään hyväksi ja on sitä suuremman terveyden merkki, mitä enemmän syöt. Lääke yhä suuremmilla annoksilla korjaa pienet vaivat ja laboratorioarvot paremmaksi. Ruokintalibaani Annikki: "Jos ruoka olisi lääke, niin sitähän myytäisiin apteekeissa!!!!"

Miten karhu voi palauttaa diabeteksensa normaaliksi talviunia nukkumalla? Missä liikunta? Missä ruisleipä ja rypsiöljy? Voiko unessa käydä GYM-salilla?
Miten ihmisen diabetes voidaan hallita vaikkapa syvässä lääkkeellisessä unessa muutamassa päivässä? Onko lääketiede lihavuushoidossa murroksen taitepisteessä, jossa puukko ei ratkaisekaan kaikkea? Virallisen käsityksen mukaan ainakin sokeria suoraan suoneen antaisi paremman unen ja elämänlaadun, josta potilas herätessään varmaankin kiittelee. Sokeriarvothan tuntuvat olevan vain pikkuinen bagatelli virallisessa äänikellossa.
Peruspaaluna ovat liikunta, ruisleipä ja rypsiöljy, joiden varaan ihmisen elämä on rakentunut jo "aikojen alusta" Matti Uusituvan sanoin.

On monenlaista tutkimusta ja tieteentekoa, joista vain osa näkee päivänvalon suomalaisessa mediassa. Tarkimmin virallista dogmia vartioivat ammattilehdet Duodecim ja Suomen Lääkärilehti sekä käypähoitoryhmäläiset, joihin toimikuntiin valitaan ainoastaan muutaman sivun pituiset "ansioituneet" lääketehtaiden armoitetut, Elliot Nessisen kaltaiset "lahjomattomat", omasta mielestään. Mainosrahoituksestaan huolissaan olevasta mediasta on koulutettu ja suitsittu varsin mallikelpoinen "tiedonlähde". Laki sentään velvoittaa ilmoittamasta tupakkatuotteista, vaikka rahan menetys kirveleekin. Sen sijaan ns. asiantuntijoiden käyttöä ei valvo kukaan. Juuri virallisen kailotuksen vastapainona ei saa esiintyä ns. poikkeava mielipide. Esimerkiksi MTV joutui lopettamaan suositun studio-55 lähetykset , jossa esiintyi ortopedi Antti Heikkilä haastattelijanaan legendaarinen Markku Veijalainen. Jäljet johtivat sylttytehtaan silloiseen imaamiin Pekka Puskaan.

Miettikääpä sitä, miksi unessa laihtuu! Eikö sentään herätetä välipalapatukalle, kun kuulemma on keksitty uusi sokeri? Nyt pian idiootit asialle, etteivät ihmiset laihdu nukkuessaan. Taanoinen ohje syödä 10 kertaa päivässä oli upea sovellus lihavuuteen. Aina joka 1,6:s tunti piti syödä, että sokerit pysyivät koholla ja ulkonäkö vastasi kepulaista ihannetta navettapolulla, ei alle 100-kiloista sinne huolita. Pulleat punaiset posket ovat mahtavan terveyden merkki ja runsas tulostus pitkin päivää on varmenne terveistä elämäntavoista. Näin elää Suomi, maailman ravinnekehitysmaa.
Ehkä pelastuksemme ovat vanhat lääkärit, joiden oikeudentunto avaavat silmät ja aloittaa julkisen keskustelun ravinnon asemasta terveyden lähteenä. Ötökät ja ruohot eivät pelasta katastrofilta. Rupisammakoita ja käärmeitä syömällä ei maailma pelastu vaan suomalaisella konstilla: LÄSKIÄ RINTAMAILLE! Miten suhtautua "Välimeren ruokavalioon", johon kuuluvat kottaraiset ja muut pikkulinnut?

Vanhanajan 30-luvun kieltolain salakaupasta on kehittynyt uusi versio: Nyt mustahattuiselta mieheltä kysellään kuiskaten: " Onko näkynyt savua?" " No ei ainakaan ilman tulta". Naurettava salamyynti kaupoissa on todellakin koomista, ei informatiivista. Ongelma kätketään tiskin alle piiloon katseilta. Karkkeja, limsoja, energiajuomia myydään hävyttömästi näkysällä ja ainakin kassoilla jonottaessa "lohtupatukka" tarttuu helposti käteen. TV-mainonta on aivan oman typeryytensä loistoteoksia.
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa

cron