Miksi Suomi onkaan niin erilainen?

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5402
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Miksi Suomi onkaan niin erilainen?

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 11 Helmi 2019 18:01

Me suomalaiset emme ihmettele kansamme ylivoimaisuutta monessakaan asiassa. Yleensä kyseessä on harvinainen laji urheilussa ja niihin verrattavissa toiminnoissa: Pesäpallo, naavan keräys, jäkälän poiminta ulkolaisten toimesta toki suomalaisessa ohjauksessa, kepin heitto, auto"urheilu" sieltä nopeimmasta päästä, suopotkupallo, akankanto, saappaanheitto ja mitä kaikkea nyt vielä onkaan. Lumi on ratkaiseva ominaisuus kansojen kisaillessa.

Kansallistuntomme on järkkymätön ja puolustamme ylintä johtoa. Puolustamme hallituksia, joka ovat aina vaan parempia kuin edeltäjänsä. Milloin lie tulee hallituskliimaksi, josta parempaa ei enää löydy?

Virkamiehistömme on sieltä terävimmästä päästä penaalissamme. Kun vahingossa joku ulkomaanpellejen tutkimus on toista mieltä, niin kiellämme sen, yksittäistutkimus, kirjoitettu vieraalla kielellä, otanta-aineisto ei sisällä suomalaista geenistöä, lopputulos ei sovellu kansaamme, uskomme lääketeollisuuden meille antamiin tietoihin, haittavaikutukset ovat luulottelua ja siihenkin löytyy kyllä lääke.

Olemme niin tasapäistä kansaa kuin olla ja saattaa: 400 000 popsii mielialalääkkeitä vakituiseen, 500 000 sairastaa diabetesta, osa ehkä tietämättään, yli miljoona on lihavia ja ylilihavia, jopa osa lapsistakin.700 000 nappailee turhaan statiineja jonkun oletuksen pohjalta, että LDL:n tulee olla numerolääketieteen antaman mielivaltaisen lukeman alalrajoissa.
Olemme todellakin sellaista tasalatvuista kansaa, että meitä voidaan syöttää kuin sikoja ja samalla ravinnolla korostaen ruisleivän ja rypsiöljyn tärkeyttä tulostuksessa. Jopa Diabetesliitto uskoo vahvasti, että sokeri on hyväksi diabeetikoille, joiden hommana on itsesäädellen lääkitä itseään ah niin tappavalla insuliinilla ja alistua uusien lääkevirtausten koekaniineiksi sumeilematta.

Ylin terveysjohtomme kiitää "Ikaroksen siivillä" hoidokkiensa kuolemasta toiseen ja onnitellen itseään loistavista voitoista. Yksilö on halveksuttavin tapaus ja sitä ei sovi retostella julkisesti, vaikka yksilöitä olisikin tuhasittain. Remissio on kirosana ja suu pestään saippualla sen sanojaa.
Silloin tällöin nämä Delfoin oraakkeleiden luona käyneet (lääketehtaiden ja yleensä elinkeinon) etukellokkaat julistavat ihanissa huuruissaan kansan olevan vätyksiä täynnä ja ennenkaikkea laiskaa sekä ohjeita noudattamattomia. Vain joku akkansa pieksäjä saa armon ja hälle puuhataan valtiollisia hautajaisia vastoin järjellisen kansanosan mielipidettä. On kuulemma käyty Hietaniemessä käyty katsomassa jo tonttikin kansamme todellisten johtajien korttelista.

Kun joku keksii käydä kansan kymmenien vuosien valitusten jälkeen tutkailemassa vanhusten huollon tilaa oikeasti laitoksissa, niin kauhu ja tyrmistys kertoo heidän oikeasti järkyttyneen. Onneksi on vaalit ja poliitikot saavat kunnollista vettä myllyynsä. Syyllisiä haetaan ja onpa löytynyt jo kohdekin: VÄÄRIN VALITTANEET ilman videoita, ilman oikeaa tutkintoa ja harvoin käyneenä ilman vakituista näyttöä. Vain poliitikot korkeissa asemissaan voivat tietää ennen vaaleja kansan ahdingon, joka välittömästi vaalien jälkeen korjataan omia etuja parantamalla. Tasavallan ahdistuneet haluavat maahanmuuttajille paremmat olot, päättäjät kuulevat herkällä korvalla metelin ja parantavat olosuhteita. Bordelleja ei kuitenkaan perusteta, jollaiset ovat lähtömaiden vakioita.

Oi tämä viisas kansa, kansoista kaikkein oivallisin! Ohjatkaa populistit omaan pieneen karsinaansa, sillä yksisilmäisenä pärjää vain merirosvolaivan kapteeni, kuten olemme sarjakuvista asian havainneet. Anna äänemme langeta heille, jotka omaavat sydämen viisautta. Salli valittujen kuulla kansamme ääntä myös vaalikauden välillä. Vaatii todella paljon, jotta kansamme tarttuu kynään/sähköpostiin ja kertoo huolensa. Jos juopon kuolema saa kansan liikkeelle ja itkemään, niin eikö elävän kärsimykset liikauta teitä "Ikaroksen siivillä" lentäviä?
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa