On onni olla hyvin ravittu ja seurata maailman johtavia valtioita...

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5891
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

On onni olla hyvin ravittu ja seurata maailman johtavia valtioita...

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 29 Kesä 2020 14:21

YLE: 29.6. 2020 klo 13:07 Koronavirus

Boris Johnson: Koronakriisi on ollut katastrofi Britannialle
Johnson lupaa selvitystä siitä, mitä tehtiin väärin, mutta vasta myöhemmin.
Britannia on muun Euroopan tavoin alkanut purkaa koronarajoituksia. 25. kesäkuuta hellesää sai ihmiset pandemiasta huolimatta pakkautumaan rannalle muun muassa Brightonissa.

– Tämä on ollut täydellinen painajainen maalle ja olemme kokeneet syvän šokin, pääministeri sanoi Times Radion haastattelussa. Johnson sanoo, että hallitus aikoo kyllä selvittää, mikä meni pieleen, mutta nyt ei ole siihen oikea aika. Hän huomauttaa, ettei tässä vaiheessa ole oikea hetki käyttää selvitykseen runsaasti aikaa.
Johnsonin mukaan he oppivat kuitenkin koko ajan.

"Britit muita eurooppalaisia lihavampia"
Johnson sanoi haastattelussa, että Britannian terveydenhuoltojärjestelmää kuormittaa myös se, että britit ovat selvästi lihavampia kuin muut eurooppalaiset, maltalaisia lukuunottamatta.
Ylipainoisuus lisää tutkimusten mukaan riskiä saada covid-19:n vakava muoto.

Johnsonin mukaan asialle täytyy tehdä jotain. Pääministeri sanoo oman painonsa pudonneen sen jälkeen, kun hän sai koronatartunnan. Tauti vei Johnsonin keväällä hänet sairaalan teho-osastolle.
Johnson myös lupasi, että hallitus jatkaa talouden tukemista, jotta se toipuisi koronakriisistä.

Britannian hallitusta on arvosteltu ulkomaita myöten(siirryt toiseen palveluun) siitä, että se aliarvioi koronakriisin vakavuuden. Britanniassa tartuntojen määrä on Venäjän jälkeen Euroopan suurin.(siirryt toiseen palveluun)
Britanniassa oli sunnuntaihin mennessä vahvistettu 311 151 koronatartuntaa ja 43 550 ihmistä oli kuollut, hallitus kertoo sivuillaan.(siirryt toiseen palveluun)
Korjattu 29.6. klo 13.06: Britanniassa tartuntojen määrä on Venäjän jälkeen Euroopan suurin, ei kuolonuhrien.

Lue tästä uusimmat tiedot koronapandemiasta.

Lähteet: REUTERS

Kommentti: On hyvä, että Britannian hallitus jatkaa ja mahdollisesti lisää talouden tukemista. Ihmisistähän ei olekaan niin väliä. Eihän ihminen ole pörssissä. Ihminen kun kuolee, niin se haudataan, elinkeino peritään tai fuusioidaan ja jatkaa elämistään. Elinkeino on jonkun asteinen Perpetum Mobile.

On onni syntyä ja elää Suomessa, missä meillä on maailman johtavat tiedemiehet ja agronomit. Meihtä ohjaavat autonkuljettajat, varastomiehet ja kauppojen kassat eläinlääkärin johdolla. Paras tieto aina hallussa. Meillä on PK-projekti ja Pekka Puska sekä Itä-Suomen yliopisto. Meillä on valmiudet lasten huostaanottoon ja meillä nostetaan ns. "KISSA PÖYDÄLLE", jos ei ole jo tehty margariiniksi. Suomi on paras, lihavin ja viisain valtio Pohjois-Korean jälkeen, joka muutes lunasti PK-projekti-kirjan heti ensimmäisten joukossa ja luentotyön teki Pekka Puska itse henkilökohtaisesti. Laitumilla eivät lampaat tai lehmät rietastele, kun ihmiset valtaavat nurmikot.

Laihdu ja tervehdy hiilihydraateilla! Kuole sokerimurut suupielessä, sanoo Diabetesliitto. Ole AINA ONNELLINEN sanoo hautausurakoitsijaliitto, joka lupaa ikuisen hymyn kaikille rautanaulan avustuksella.
Kuolemaa edistää punainen liha ja eläinrasva, josta pahin on maukas voi ilman keinolisiä. Vierailkaa hautausmailla, joissa voitte lukea eläinrasvaan kuolleiden nimiä. Sankarihaudoissa ovat tapaturmaisesti sodassa kuolleet.

Jos et ole jo tähän mennessä tajunnut, miten perusteellisesti diabeetikkoja johdetaan harhaan nimenomaan ruokavalion suhteen, niin luepa vaikkapa tri Bernsteinin kirja "The Diabetes Solution", joka vain englanniksi, koska Suomessa on vain 500 000 diabeetikkoa, tai tri Timo Kuuselan blogi kokonaisuudessaan, suomeksi.
Luetun ymmärtäminen takaa sinulle PAREMMAN elämän, jota moni kutsuu REMISSIOKSI. Uskovaiset tosin ihannoivat taivaan elämää, josta eivät tiedä yhtikäs mitään. Liekö se myös Diabetesliiton ihanne?

Britit haluavat eroon Euroopasta, jotta heitä ei vertailtaisi. Pitäisikö Suomenkin erota ja saisimme vertailukumppaniksi vaikkapa Pohjois-Korean? Nauru-saarten kaveriksi haluaa jokainen tolkun valtio. Että meitä naurattaa...
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa

cron