Bernstein & Co jyrähtää

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5714
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Bernstein & Co jyrähtää

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 02 Tammi 2015 14:42

Lainaa naapuripalstalta nimim. MLV

Diabeteksen hoidossa epäonnistuttu - jotain tarttis tehdLukematon viestiLähetetty: Pe Tammi 02, 2015 13:03

Huomasin tuossa että Nutrition tammikuun numerossa on mukana
Lainaa:
"Dietary carbohydrate restriction as the first approach in diabetes management: Critical review and evidence base

Richard D. Feinman, Ph.D.correspondenceemail, Wendy K. Pogozelski, Ph.D., Arne Astrup, M.D., Richard K. Bernstein, M.D., Eugene J. Fine, M.S., M.D., Eric C. Westman, M.D., M.H.S., Anthony Accurso, M.D., Lynda Frassetto, M.D., Barbara A. Gower, Ph.D., Samy I. McFarlane, M.D., Jörgen Vesti Nielsen, M.D., Thure Krarup, M.D., Laura Saslow, Ph.D., Karl S. Roth, M.D., Mary C. Vernon, M.D., Jeff S. Volek, R.D., Ph.D., Gilbert B. Wilshire, M.D., Annika Dahlqvist, M.D., Ralf Sundberg, M.D., Ph.D., Ann Childers, M.D., Katharine Morrison, M.R.C.G.P., Anssi H. Manninen, M.H.S., Hussain M. Dashti, M.D., Ph.D., F.A.C.S., F.I.C.S., Richard J. Wood, Ph.D., Jay Wortman, M.D., Nicolai Worm, Ph.D.#

http://www.nutritionjrnl.com/article/S0 ... 3/abstract

Mukana mm Richard Bernstein ja muitakin tunnettuja tutkijoita, eiköhän se uusi tieto vähitellen leviä lääkäreidenkin keskuuteen. Käypä hoito ja Diabetesliitto, luetaanko siellä?

Kommentti: Ei voi olla pätevä tutkimus,koska puuttuu maailman kuulut nimet: Pska, Muusiturpa, Ursula, Christel L-A, Fogeli, Timo S. ,Diabetesliitto, Danisco, Raisio, Monsanto, Myllyteollisuus, Sanofi-Aventis, MSK, Pfizer ja lukuisat lääketeollisuuden hyväntekijät. Ja tuo Bernstein, 1-tyypin diabeetikko, joka uhmaa kuolemaa lähes satavuotiaana syöden läskiä. Mihin joutunee lääketeollisuus ja sen ruokkimat kellokkaat?
Kalakukko

Avatar
Timo Kuusela
Viestit: 1843
Liittynyt: 10 Huhti 2008 13:59
Paikkakunta: Helsinki/Torremolinos

Re: Bernstein & Co jyrähtää

ViestiKirjoittaja Timo Kuusela » 02 Tammi 2015 16:23

Etpä turhaa hehkuta Kalakukko!

Tautikriteerit täyttävään Diabetekseen, miten sitä nimitetäänkään yksilön kohdalla, ajaudutaan aina suuremman ja suuremman joukon kohtalona ja aina nuorempina.
Onko kohtalo tässä asiassa sokea? Liian monet yksilötason paranemiset, ne tiedemaailman olankohautuksella ohittamat, osoittavat, että VALTAKUNNAN VIISAAT ne vasta sokeita ovatkin.
Diabeteskehitys on kestänyt jo puolen vuosisataa ja 1970-luvulta lähtien katastrofin eteneminen on hypännyt laukalle, nyt jo kiitolaukalle.

Olisiko alkanut vuosi havahtumisen vuosi?
VALTAKUNNAN VIISAAT levätkööt laakereillaan. Levätkööt organisaatiot uskossaan. Kun parempaan eivät pysty.
Kansalaistottelemattomuus käyttöön. Tilansa korjanneiden kokemus käyttöön. Enää auttaa terveyskapina! Se on samalla säästötalkoo, sadan päivän viinatalkoita paljon tehokkaampi.

Kunpa mahdollisimman monelle selviäisi artikkelin (http://dx.doi.org/10.1016/j.nut.2014.06.011) sisältö. Kokotekstinkin saa lukea ilmaiseksi. Osaajat voisivat auttaa. Autetaanhan kilpirauhasvikaisiakin perusteellisin selvityksin.

Ei Diabetes ole ainoa, jota voidaan torjua tehokkaasti. Metabolinen oireyhtymä (MetS) käsittää lukuisia erillisiksi luokiteltuja tauteja. Tappajana tehokkain on sydän- verisuonitaudit (CVD).
Hiilihydraatteja rajoittava (vähemmän rasvaa kauhisteleva, eläinrasvaakin) elämäntapa on ehkäisyn, tautikehityksen ja -hoidon kannalta paras tunnettu vaihtoehto ja paljon lääkityksiä turvallisempi.

Olisi kansan heräämisen aika! Nukkukoot VALTAKUNNAN VIISAAT kuten tähänkin saakka.
Timo Kuusela, LKT, radiologi, eläk.

catharsis
Viestit: 67
Liittynyt: 27 Heinä 2011 12:38
Paikkakunta: Kotka

Re: Bernstein & Co jyrähtää

ViestiKirjoittaja catharsis » 02 Tammi 2015 19:19

Ei ollut liian vaikeaa tekstiä. Pari tuntia siinä meni, mutta jopa insinööri taisi ymmärtää, mistä on kysymys. No tällähän sitä on jo mentykin neljä viimeistä vuotta ja hyvin tuloksin.

Avatar
Timo Kuusela
Viestit: 1843
Liittynyt: 10 Huhti 2008 13:59
Paikkakunta: Helsinki/Torremolinos

Re: Bernstein & Co jyrähtää

ViestiKirjoittaja Timo Kuusela » 02 Tammi 2015 20:36

www.karppaus.info tarjoaa jo artikkelin ymmärtämisapua. Kiitos osallistujille.
Timo Kuusela, LKT, radiologi, eläk.


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 16 vierailijaa