Jaadyttaminen, uusi keksinto

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5823
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Jaadyttaminen, uusi keksinto

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 20 Helmi 2016 23:31

Japanilainen televisio NHK hehkutti kovasti pakkasen paremmuutta sailonnassa, kaasulla. Laivassa aikoinaan kuljetimme eteenia - 103 ateiseea tilassa. Nestemainen happi on jossain -182 asteessa. Turhaan vauhkosivat. Suuri tiedemies ja ja keksija Josef Stalin oli aikaansa edella ja tiesi neuvostoliittolaisen tavan jaadyttaa mammutteja ikiroutaan. Siinahan olivat kuin tahra Junnttilan tuvan seinassa, kertoo vanha siperialainen sananlasku.

No joka tapauksessa on keksitty , etta solujen jaadytyksen "teho" paranee lampotilan laskun myota vesimolekyykien karkaamisen takia. Kun ei paase karkuun, taso sailyy entisellaan.

Olenkin ihmetellyt Kotkan keskussairaalan patologisella osastolla , en ole viela ollut asiakkaana, muutamaa "jaakaappia" joissa lampotila on ollut n. -65 astetta. Solunaytteita varten.

Seuraavaksi elinkeino hoksaa, etta ei tarvita liejutuksia eika muitakaan konsteja satavuotiaan tuotteen hyllyian saavuttamiseksi. Olemme suuren J. Stalinin perinnossa kiinni. . Samalla saamme kiittaa hanta vasemman jalan saappaan keksimisesta. Tulee tehoa, kun molemmilla jaloilla voi potkia.

Ei ole yksipuolista.... EK:ssa on ajateltu pistaa suuren keksijan kuva neuvotteluhuoneen seinalle juttujen vauhdittamiseksi.
Kalakukko

sienestäjä
Viestit: 433
Liittynyt: 13 Marras 2010 17:10
Paikkakunta: Lahti

Re: Jaadyttaminen, uusi keksinto

ViestiKirjoittaja sienestäjä » 21 Helmi 2016 11:53

Reumaa hoidetaan hyvin tuloksin (Reumallakin oli) pakastekaapissa, jossa välivaiheen jälkeen siirrtyään yli sata-asteiseen pakkaseen muutamaksi minuutiksi


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 18 vierailijaa