Päivystäville dosenteille taas hommia

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5646
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Päivystäville dosenteille taas hommia

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 22 Huhti 2017 10:14

MTV: Perjantai 21.4.2017 klo 21.27

MTV: Suomalaisyritys haluaa olla "uusi bio-Nokia" - kehitti mullistavan sydänkohtaustestin

Diagnostiikkayritys on kehittänyt testin, jonka avulla pystytään arvioimaan entistä tarkemmin potilaan sydänkohtausriskiä, MTV kertoo.
Suomalainen lääketieteen diagnostiikkayritys on kehittänyt testin, jolla voidaan mitata tavallisesta verikokeesta sydänkohtausriskiä aiempia tapoja huomattavasti tarkemmalla tavalla. Asiasta uutisoi MTV.

Zora Biosciencesin testi mittaa neljää molekyyliä siinä, missä aiemmin on mitattu vain kolesterolia.
- Meidän testimme on tällä hetkellä ainutlaatuinen. Ei ole toista testiä, joka kaivaisi tämän tason tietoa esiin, toimitusjohtaja Reini Hurme hehkuttaa.

Testillä on kansainvälistä kysyntää, koska sydän- ja verisuonitaudit ovat maailman yleisin kuolinsyy. Toimitusjohtaja ei arastele asettaa tulevaisuuden tavoitteita korkealle. - Kyllä me varmaan olemme sillä tiellä, että meistä kasvaa uusi bio-Nokia diagnostiikan alalla, Hurme arvioi.

Myös MTV:n haastattelema kardiologian erikoislääkäri Juha Sinisalo näkee testissä potentiaalia.
- Se voi olla testi, jota tullaan tulevaisuudessa käyttämään hyvinkin laajasti, hän sanoo.

Lähde: MTV
http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artik ... ia/6399836

HILKKA TIIRO hilkka.tiiro@iltalehti.fi...

Kommentti: Eräs nimensä omana tietonaan pitävä takapäivystäjädosentti sanoo, että turha tulla noilla uusilla vehkeillä leveilemään kun kuppaustakaan ei ole tarpeeksi tutkittu. "PAHAN VEREN" poislaskeminen on ihan suoraan Aristoteleen oppikirjasta, joka on Suomessa ylin tietolähde. Merkillisiä oppisuuntia on Suomessa viime aikoina esiintynyt, kuten esimerkiksi se, että jos omena on pyöreä, niin se ei silti muuta totuutta, että maapallo on litteä. Lukekaa vaikka USA:n Flat Earth Societyn twiittauksia, jotka tulevat suoraan valkoisen värisestä talosta. Siinä tiedettä mukatietäjille!
Amerikka ja taikausko ensin!!!
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa

cron