Suomalainen malli korruptiosta: Ilmainen ÄMPÄRI

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5821
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Suomalainen malli korruptiosta: Ilmainen ÄMPÄRI

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 05 Touko 2017 10:28

HS: ke 04.05.-17 http://www.hs.fi/paivanlehti/04052017/a ... 95736.html

Artikkelissa kerrotaan Vaasan yliopiston tutkimuksesta suomalaisesta korruptiosta ja sadoista palautteista. Ihmiset olivat aktiivisia, lienevätkö kateuttaan vaiko ihan tosissaan?

Lehdistä saamme lukea ja katsella kuvia milloin missäkin päin maata olleista peltomarkettien ja JumboMaxiSuperien avajaisista, joihin mennään jonottamaan jo yöllä ilmaisen ämpärin toivossa.
Kaukana ovat ne ajat, jolloin Suomen Kommunistinen puolue ryhtyi kapitalistiksi ja toi junanvaunulasteittain entisen Neuvostoliiton kolhooseissa orjatyövoimalla valmistettuja maailman parhaita sinkkiämpäreitä. Kauppa kävi kehnosti, sillä Suomeen oli rantautunut vihonviimeinen muoti muovikasseista ja muovisista ämpäreistä. Muovikassit olivatkin huikeita vientiartikkeleita takaisinpäin, sillä se todisti muovikassin haltijan kuuluvan etuoiketuttujen luokkaan , jolla oli pääsy fasistikapitalistiseen maahan.

Nyt kysynkin teiltä arvoisat lukijat: Oletteko havainneet lääkärikäynnillä, neuvoloissa, koulujen ruokaloissa, diabeteshoitajilla tai sairaaloissa lääkäri/hoitajahuoneissa ÄMPÄREITÄ? Se nimittäin saattaa olla merkki piilokorruptiosta. Jos himoittuja ämpäreitä pyörii nomenklatuuran tiloissa vailla ymmärrettävää tarkoitusta esim paperikorina, niin olen varma, että "vaikuttava taho" on niitä sinne toimittanut. Ämpäri toimii hiukan huonosti alusastiana/sorsana pedeissä ollen reunaton. Ei ole sorsan tai alusastian vielä voittanutta!

Suomalaisia on todella helppo uunottaa. Jos joku käypähoito-ohjeita lukeva planttu kehuu statiineita elämän pitkittäjänä, niin suomalainenhan tarttuu koukkuun kuin vastentahtoinen onkiliero. Kun melkein ilmaiseksi saa Kelakorvauksella höystettynä. Ja onhan se työnantajallekin merkki, että Erkki tai Liisa on kovasti kipeä kun tarvitsee syödä tappavia lääkkeitä pidentääkseen ikäänsä muutamalla minuutilla. Muistanette vielä tuon verrattoman SIpilä-innovaation: KIKY-sopimuksen, jossa työaikaa pidennettiin muutamalla minuutilla/pv. Ja kauhea meteli ja hirveä itku siitä syntyi. Statiineilla saa sentään sympatiaa ja ilmaisia minuutteja. Jos vielä keksisi lääketehdas jakaa ilmaisia ämpäreitä statiiniostajille, niin kauppa löisi kaikki ennätykset alta aikayksikön.
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa