Linnoituksen viimeiset puolustajat

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5641
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Linnoituksen viimeiset puolustajat

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 18 Touko 2017 8:32

Lainasin otsikkoon ja tähän Laura Saarikosken sanoja artikkelista " Trumpin pahoista päivistä pahin", jossa hän ruoti republikaanien tuskaa puolustaessaan omaa presidenttiään.(HS 18.05.-17Ulkomaat/Näkökulma)

Tulee väistämättä mieleen Suomen taistelut toisen maailmansodan aikana: Tali-Ihantala, Raatteen tie, Viipurin valtaus ja monet muut. Murskaava ylivoima vastassa ja silti taisteltiin. Oli kyse itsemääräämisoikeudesta , tuolloinkin.

Suomessa on vankkumaton terveys-ja ruokintajohto, joka uskoo elinkeinon keksimiin mantroihin ja käypähoitoryhmien sementöimiin hoitosuosituksiin. Niitä puolustaessaan joutuvat kuuluisatkin , asemansa vakiinnuttaneet tutkija/professorit aika merkilliseen asemaan. Voiko professorin jakkara heilua vanhentuneitten käsitysten takia? No ei voi, sillä vankkumattomista lauseista kaikkein ehkä kuuluisin on professori emeritus Matti Uusituvan toteamus televisiossa, että "kaikki on jo tutkittu ja tiedetään ja uusia tutkimuksia ei tarvita". Lähes samaan hengenvetoon hän länkytti, että VHH:sta ei ole pitkäaikaisia tutkimuksia.

Suomalaisen terveyden ja hyvinvoinnin suuriin mantroihin kuuluvat sanat: RUISLEIPÄ, KUITUTULOSTE, RYRPSIÖLJY, MARGARIINILLA SIPAISU, TAPPAVAT PUNAINEN LIHA JA ELÄINRASVA (VOI) , jne. Edes lauhkeita lehmiä ei jätetä rauhaan , vaan kirotaan ilmastomuutoksen alkutekijänä pierujensa takia.
Suomen suuret tieteilijät ja harhaoppilaat levittävät muun maailman tiedoista poikkeavia lausuntoja, jotka ovat vertaansa vailla. "Ruisleipää on syöty aikojen alusta " (Uusitupa) ja vilja on keksitty kuitenkin n. 9000 vuotta sitten. Kalevalainen Sampokin on nyt leivinuuni vehnäruisleivän paistoa varten. Siis pieni aikajanan poikkeama, joka tyypillistä tälle porukalle.

Jos Suomessa julkaistaan Nobel-tason innovaatio, kuten 1H NMR-laite, niin johan päivystävät dosentit heräävät puolustamaan kansansairauskonttorin yksioikeutta saarnata viikottaisissa tv-uutisissa kansan kuolemista ja vesipullan hyvyyttä unohtamatta liikuntaa ja kansan luontaista laiskuutta.
Kuitenkin tuo 1H NMR-laite on joukkotutkintakelpoinen, tarkaan riskiseulontoihin pystyvä ja luotettava tutkimusmenetelmä. Sanoisin , että VUOSISADAN INNOVAATIO. Kuppausta ja shamaanien taikarumpuihin innostuneet dosentit ymmärrettävästi inhoavat jonkin uuden jutun kehumista. On niin turvallista olla pimeissä luolissaan kuin olmit konsanaan.

Kuka on sitten viimeinen siellä norsunluutornissaan , kun se jonain päivänä kaatuu. Nyt on meneillään viimeisiä varmisteluja, että Pohjois-Korealaisilla ohjeilla sementöidään eläköityneen ja nykyjohdon koskemattomuus ja lausuntojen ikuinen totuus. Horoskooppiusko tulee saamaan vakavan kolauksen tämän nomenklatuuran poistuessa. Ei auta verkkarit laihdutuksessa, ei pysäytä sokerittomuus aivoja, ei ole eläinrasva tappavaa, ei ole Ancel Keys virheetön, vaan tavallinen oman edun tavoittelija, ei ole muun kuin lääkärikoulutuksen saanut viisas lääketieteellisissä kysymyksissä, vaikka MF ja Laatsu mitä kimittäisivät.

Ottaen jo perspektiivissä kansansairauskonttorin kuolemanjulistukset, voi sanoa, että nykyinen johto on ollut melko pidättyväinen vanhasta käytännöstä. Tuskin havaittavia pieniä takinkääntöjuttuja on kuitenkin periskoopissa: sokeria suitsitaan, mutta WHO:n lausunnot kiistetään, VOIMARIINI 80% voisisällöllään on hyvää, puhdas voi tappaa. Periskoopin näkökulma on kuitenkin ahdas johtuen kaikenlaisten käypähoitojen ja elinkeinon mahtavasta päällekäymisestä. Ja tuo perikooppi ei anna kuvaa, jos vettä on vielä päällä useita metrejä, ehkä vain valonkajoa.

Kuka on puolustamassa nykysuosituksia 10 vuoden kuluttua? Vaikea nimetä tiettyä henkilöä, sillä nomenklatuura täydentää itse itseään ja maapallon litteys on edelleen käypää kamaa ainakin kansansairauskonttorissa ja ruokintatalibaanien ideologiassa. Kukahan muistaa sen, että ARISTOTELES kuoli jo ennen Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlia?
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa

cron