Ikuinen elämä nobelistin mukaan

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 4920
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Ikuinen elämä nobelistin mukaan

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 26 Loka 2017 15:29

Hs: 26.10.2017 https://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000005423809.html

"Ikuista nuoruutta etsimässä

Vanhenemista ja ikääntymisen merkkejä voi oikeasti estää, väittää Nobel-voittaja Elizabeth Blackburn ja vinkkaa: syö, juo ja liiku näin, jos haluat terveen ja pitkän elämän."


Kommentti: Melkoisen pitkä artikkeli kuvineen. Katso linkistä lisää. En huomannut ruisleipää mainostetun, koska tutkija ulkomaalainen. Hän ei liiemmin huomioinut kansamme erilaisuutta muihin kansoihin nähden. Meille on omat "tiedemiehet" suositelleet runsaasti sokeria, rypsiöljyä omega 6 saannin takaamiseksi, margariineja, näitä kahta viimeksimainittua jopa 6 kk iästä lähtien. Liikunnaksi riittää 3 x 45 minuuttia/vk.
Ettei vaan olisi WHO:n agentti?

Miten ihmeessä joku ulkomaan elävä saa tulla levittämään lintukotoomme kaikenlaisia väitteitä? Me olemme sokerikansaa, koska se ei lihota ja pitää aivomme auliina omien "tiedemiestemme" luuloille, ajatelmille, olettamuksille ja aavistuksille sekä elinkeinon viimeisten tutkimusten tulkinnoille.
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa