Mikä saa aikaan äänen, kun kaksi ajatusta törmää toisiinsa?

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 4920
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Mikä saa aikaan äänen, kun kaksi ajatusta törmää toisiinsa?

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 03 Marras 2017 9:10

"Päivän lehti 3.11.2017 | Lasten tiedekysymykset https://www.hs.fi/paivanlehti/03112017/ ... 34252.html

Mikä saa aikaan äänen, kun kaksi kappaletta törmää toisiinsa?"

Oheinen lause toi mieleeni rinnakkaisen ajatuksen, että miksi AINA joku muistaa vastata sellaiselle yksilölle, joka on saanut diabeteksensa remissioon, että valittu ruokavalio on VAARALLINEN, EPÄEETTINEN JA TULOS ON YKSILÖLLINEN, EI VOIDA SOVELTAA VÄESTÖTASOON.

Jos joku ottaa purkista D-vitamiinia, niin se tulee korvata rypsiöljyllä, ruisleivällä ja päättömällä juoksentelulla. Mitä ihmettä tuolla Kuopion ruokintatyöväenopistossa oikein luetaan?

Remissio-sana muutenkin tuntuu nostattavan varsinkin käypähoitoryhmien jäsenten hiuksia pystyyn, niillä joilla vielä hiuksia on. Ainoa oikea tie sairaudeksi määritellyn tilan poistaminen tai ehkäiseminen tapahtuu AINA LÄÄKKEELLÄ.
Sellainen sana kuin AKUPUNKTIO saa jopa kansanedustajat hyppäämään tuolille ja kysymään puoskaroinnin vaaroista. Kysymykseen vastaa vastuuministeri lukemalla kansansairauskonttorin paperista, että puoskarointia on. Mielialalääkintää tehostettava.

Mikä ärsyttää "virallista tiedejohtoa"? Meneekö joku laskettu raha sivu suun? Onko lääketehtaan setä niin vihainen kuin Nasse-setä konsanaan? Parantumisen yksilöllisyyttä korostetaan, mutta statiinien koko kansan parantavaa vaikutusta korostetaan vielä enemmän ja prosentin murto-osia parempaan suuntaan kehutaan ja muutaman minuutin eliniän nousua retostellaan häpeilemättä. Jos lääkitys aiheuttaa sivuvaikutuksia ja jopa uusia sairauksia, niin niitä sitten kuorossa vähätellään.
Jonkin ruoka-aineen (ruisleivän, rypsiöljyn) syömättömyys rinnastetaan lähes maanpetturuuteen. Lisätyn sokerin poisjättö on suorastaan itsemurha aivojen pysähdyttyä. Fruktoosin välttely on haitaksi, koska rasvamaksasairaudet ovat AINA ALKOHOLISTA johtuvia. Hedelmiä tulee syödä runsaasti, juuri fruktoosin vuoksi. Aineenvaihduntasairauksilla ei ole merkitystä, vaan virallinen ruokintasuositus tulee saattaa perustuslailliseen voimaan, josta laistaminen on oikeudessa tuomittavaa. Autuasta onkin mahdollisimman kaukaa tuotetun eksoottisen tuotteen syönti, jossa eivät ilmastoasiat paljon paina. On verrattavissa sähköpyöräliikuntaan, joka ministerin mukaan lisää kuntoa. Saasteeton sähkö tulee SÄHKÖTEHTAASTA, joka onkin viherpiiperöitten suurin ajatuspieru.

Jos kerran olemme remissiossa yksilöitä, niin sallikaa ihmeessä yksilön elää niinkuin parhaaksi näkee. Kaikki viisaus kun ei pesi Kuopion eikä muidenkaan ruokintatieteiden kampuksilla. Jos kerran Suomi on erilainen muista kansoista, niin sallittakoon meille se karvahattu ja huopatossu sekä haluamamme ruoka. Voihan tuo WHO olla joskus oikeassakin, ainakin lisätyn sokerin vaarallisuudesta.
Nyt on siis aika laittaa talikot heilumaan (Kuopion kampuksella käytetty ilmaisu)(=haarukat) ja nauttia MONIPUOLISESTA ravinnosta.

Hyvää kekriä itse kullekin. Jättäkääpä teräaseet, myös viikatteet ja sirpit, kotiin, kun menette tanhuihin ja välttäkää liian sahdin juomista ja torailua parempien autojen (traktoreitten) omistajien kanssa. Sivistyneissä maissa piikojen puristelua paheksutaan aina ministereitten eropyyntöihin asti.
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa