Kuka ohjeistaa väärän ravinnon vaaroista karhuille ja valaille?

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 4920
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Kuka ohjeistaa väärän ravinnon vaaroista karhuille ja valaille?

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 17 Marras 2017 10:30

HS: 17.11.2017 Päivän lehti, Tiede, Lasten kysymykset Maija Mattila, 6

Miten talviunta nukkuvat eläimet voivat olla pissaamatta ja kakkaamatta koko talven?

KAIKKI talviunta nukkuvat eläimet valmistautuvat talveen. Ne syövät syksyllä paljon ruokaa, jotta niille kertyy paksu rasvakerros. Rasva on näiden eläinten ruuan korvike talvella. Talviunta nukkuvan eläimen elimistö menee kuin säästöliekille, jotta sen ei tarvitsisi syödä – eikä sitten kakatakaan.

Eläimen sydämensyke ja ruumiinlämpö laskevat ja aineenvaihdunta hidastuu.
Esimerkiksi karhu ei syö, juo, pissaa tai kakkaa talviunen aikana kertaakaan. Unen aikana ne elimistössä muodostuvat aineet, jotka tavallisesti poistuisivat pissan mukana, kiertävät paksusuolen bakteerien avulla takaisin elimistön käyttöön.

Karhulle ei tule myöskään nukkuessa jano. Kun sen elimistö käyttää energiana rasvaa, syntyy samalla vettä elimistön tarpeeseen.

Katja Holmala erikoistutkija

Kommentti: Nyt minä kyllä huolestuin. Karhu käyttää talviunen aikana energiakseen omaa rasvaansa, tappavaa kuin mikä ja silti uskaltaa synnyttää poikasensa ja kehtaa herätä keväällä.
Aiemmin suorastaan raivostuin, kun valaat kehtaavat imettää poikasiaan tappavalla äidinmaidolla ja poikanen lihoo jopa 70 kg/vrk. Ehdotinkin, että PP ja kaltaisensa menevät kumiveneillä Etelä-Atlantille tarjoamaan rypsivaihtoehtoa sekä margariinia. Ei mennyt vaan meni eduskuntaan.

Olisiko nyt todella aika suorittaa ulkomaisin voimin vaarallisen rasvan riskiarviointi. Suomalaiset aivopestyt elinkeinojen lakeijat eivät siihen pysty jääviytensä takia. Mistä johtuu paaston aikana, että ihminen ei kuole siitä vaan seisovilta jaloiltaan, vaan vastoin ohjeita kuluttaa ensin rasvaansa ja lihaksiaan elääkseen. Tuohon paastoiluun olisi nyt puututtava mitä kiireisimmin. Ja naistenlehtien artikkelit tarkempaan sensuuriin kaikenmaailman kinkkusulatustalkoiden ja rantakuntojen mainostamiseen.

Suomessa ihmislääketiede on kehitellyt sokerin poistoa (70-80 gr/vrk) virtsan kautta erityisen lääkkeen, joka estää sokerin palautumista munuaisten kehrästen kautta takaisin verenkiertoon. Runsaasti sokeristuneen virtsan aiheuttamien tulehdusten ehkäisyyn on sitten puolestaan uusia lääkkeitä. Hiilihydraattien rajoitusta ja siitä puhumista pidetään lähes valtiopetoksena. "RuokintaTIEDE" osaa asiat parhaiten ja pösilöt lääkärit uskovat noita alkemisteja.

Erityisen ansiokasta , elinkeinon taholta, onkin maineikkaiden "tiedemiesten" merkittävä työ sokerin ja täysjyvien markkinointi kansamme hyväksi. Paras kailottaja saikin myllyteollisuudelta stipendin 100. 000 € ja siihen pyrkivät muutkin perässähiihtäjät. Suomessa onkin "ruokintatieteen" ansiosta lihavuus ja sen myötä diabetes räjähtänyt käsiin. Mitäpä puuhaa olisi koko terveydenhuollolla, jos lihavuussairauksia ei olisi? Isot joukot työttömiä lääkäreitä, sairaanhoitajia ja ruokintatalibaaneja marssisi kaduilla rettelöimässä ja kansa olisi rauhatonta ilman turruttavaa hillihydraattia.

On todella siunauksellista , että eduskunnan uskonnollinen osa keskittyy keppanan vastustamiseen. Pedofilia kuuluu uskontoon ja se parannetaan rukouksilla. Radio Vegan "Fritt fram-ohjelman mukaan myös katolinen kirkko on höllentämässä pappien avioliittomahdollisuuksia. Ensin menisivät naimisiin keskenään ja katsottaisiin parin tuhannen vuoden kuluttua tuloksia.
Suomen siirtyminen ihmisten omaan vastuuseen ei ole tapahtunut muualla kuin liikennevahingoissa, joka vakuutusyhtiöiden märkä unelma. Kauppojen aukiolojen lisääntymistä vastusti ennenkaikkea vasemmisto lisääntyvien työpaikkojen takia. Rajoittamaton alkoholin saanti/myynti keskieurooppalaiseen tyyliin onkin ihmisen vapauden ylin aste ja siksi sitä tulee rajoittaa. Annetaan kaikille ämpärit , niin eiköhän haahuilijat rauhoitu?
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa