Virallisterveellinen vaatimus ja VHH:n halunsalaus

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 4920
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Virallisterveellinen vaatimus ja VHH:n halunsalaus

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 19 Marras 2017 12:05

Hesarin sunnuntailiitteessä on mukava kolumni Tommi Uschanovilta. Hän kirjoittaa ahdistelusta ja ihmisten mielien salaisista toiveista. Ollaan julkisesti jotain mieltä, mutta ajatukset askartelevat jonkin salatun asian ympärillä.
Joskus julkisuuteen tulee omine mieltymyksineen ilmoitetaan KAAPISTA ULOSTULOKSI, joka liittyy erääseen toiseen asiaan, aiemmin rikoslaissa kirjoitettuun salahaluun.

Kolumnista tuli mieleeni, että onkohan monien ihmisten taistelu kaikenmaailman naistenlehtien "superdieettien" parissa semmoista puuhastelua, joka onkin halua salata VHH, mutta virallisen propagandan mukaan on nopsasti tappavaa ja aiheuttaa jopa samoja oireita kuin entisajan saarnat itsetyydytyksestä. Kukapa haluaisi itselleen mielisairautta tai karvaisia käsiä.

Kun media on eristänyt ja kurmottanut sananvapautta mitä erilaisin keinoin ja tempuin. On ollut virallisen puolen painostusta ja TV:n suosittuja ohjelmia on sensuroitu ja jokunen "toisinajattelia" on häädetty ulkomaille. Kirjojen julkaisua on yritetty estää antamalla "myllykirjeitä" kirjakauppojen sisäänostajille. Kansa on ihmeissään. Vain kourallinen "asiantuntijoita" kelpaa lausunnonantajiksi medialle. Olemassa toimittajien mielestä on vain PP, MF,US,KL ja muutamat eläköityneet "professorit", joiden arvokkaat kvasitieteelliset mielipiteet kelpaavat niin urheilukilpailujen tappioiden selityksissä kuin kansan pelastamisessa vegaaniperiaattein. Vesipulla on juhlaravintoa.

Oletteko nähneet missään mediassa asiallista VHH-artikkelia tai ohjelmaa? Suomessa ei saa olla toista mieltä tai ajatella yksilöllisesti. Yksilön pilkkanimeä käytetään VHH:n avulla diabeteksensa remissioon saaneesta. Ja nauretaan pilkallisesti päälle. Väestötaso on kelpaava termi kansansairauskonttorille. Siksipä tuo Tommi Uschanovin HALUNSALAUS toimii ja kesämökin makkarapaistoksista puhutaan vain salaisuuteen uskoutuneitten kesken. Viinakäyttöä vähätellään lääkärin siitä kysellessä. "Joskus minä pienen näkäräisen otan 50-vuotis ja satavuotisjuhlissa." Kekrien sahtijuhlissa piikojen jahtailu on kulttuuriperinnettä.

NAFLD tuntuu olevan vaikeaa myöntää virallisterveilijöille. Sen katsotaan lähinnä syntyvän kaappijuopottelusta ja geenivrheestä. Viljan, sokerin ja runsaan liikunnan ei voida katsoa olevan tuohon syynä. Ravintofysiologian perusteet tuntuvan olevan hieman hukassa jopa kaikkein oppineimmiltakin. Mistä lie apukoulusta sitten valmistuneetkin?

Keskiajalla uskottiin vahvasti maan olevan pannukakku ihan Aristoteleen käsitysten mukaisesti. Nikolaus Kopernikus sai odottaa 500 vuotta päästäkseen hautausmaan siunatulle puolelle , koska oli eläessään uhmannut virallista oppia ja väittänyt heliosentrisen uskomuksen puolesta. Nyt virallinen "tiede" uskoo Ancel Keysin( kaupallisen koulutuksen saanut markkinahuijari ja silmänkääntäjä) teorioihin ja on satsannut kaikki voimansa elinkeinon troijalaiseen puuhevoseen. Lonttoposkiset agronomit ovat innoissaan puuhevosen kyydistä. Läskikapinan nujertamiseen heistä ei ole.

Nyt jos milloin kannattaa tulla ulos kaapista ja ostaa kunnon rasvainen joulukinkku. Nauttia sen huimasta mausta ja käyttää sulaneet rasvat ja potkaluu laskiaisen hernekeittoon. "Mene äläkä tule takaisin kuin vasta valaistuneena" sanoisi joku muinainen kansanvillitsijä. Salaa saa haaveilla laihtumisesta , mutta rohkea menee kauppaan ja ostaa voita sekä punaista maitoa! Läskillä lähtee vaikka sokerilla tullut, meinaan nuo jenkkakahvat ja pullea massu.
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa