Eversti Muammar Gaddafin "tiedekirjasarja" The Final Universal Solution of the World´s Social Problems"

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5643
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Eversti Muammar Gaddafin "tiedekirjasarja" The Final Universal Solution of the World´s Social Problems"

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 18 Tammi 2019 1:10

Olin purkamassa Libyan Benghazissa laivan 5 000 tonnin vehnälastia joskus 80-luvulla. Maihin pääsimme normaalisti. TV pauhasi libyalaisten järjestämää "Green Book Symposiumia", josta tuli usean tunnin lähetys joka ilta. Tiedemiehet ylistämässä Green Book-kirjaa , kolmea läpyskää, haltioituneena

"Green Book" sai jopa lauluja osakseen ja kuulijat taputtivat haltioissaan. Tunnelma oli kuin Pohjois-Karjalassa jossain kepulien tupailloissa. Väki oli hurmiossa. Sitä kesti monta viikkoa. Olihan kyseessä kansainvälinen tärkeä symposiumi. Kaikilla tiedemiehillä oli ns. "rätti" päässään ja pukeutuneena kaftaaniin, eikä yhtään suomalaista "tiedemiestä" näkynyt, ei edes ruokintatalibaaneja. Juhlapaikka oli suuri "herätysteltta", jossa oli sali täynnä "kansainvälisiä tiedemiehiä".

Itsekin maissa käydessäni ostin nuo kolme läpyskää eli tieteelistä kirjaa ja tullivirkailijat hyväksyvästi nyökkäsivät päätään kolmen dinaarin ostoksestani. "Kirjat" koristavat kirjahyllyäni vieläkin, turkulaisen Peter Siitoimen "Musta Magia I ja II-osien vieressä. Olen siis tieteen, jos nyt ei ihan ytimessä , niin ainakin likellä. Yhtään Knuutin Huu-Haa-kirjaa ei vielä hankittu näiden mestarien lisäksi. Heikkilää kylläkin runsaasti.

Suosittelen turkulaisille ainakin tuon Siitoimen kirjojen hankkimista, jos Knuutin huuhaa-kirjoja ei sitten jaksakaan lukea. Turkulaisilla tuntuu noita lahjakkuuksia olevan.
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 17 vierailijaa