Hiljaisten mieletön metelöinti

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5811
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Hiljaisten mieletön metelöinti

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 03 Helmi 2019 10:09

HS 3.2.2019 Kirjallisuus https://www.hs.fi/paivanlehti/03022019/ ... 86968.html
PULKKINEN kirjoittaa:

”Ne, jotka ovat eniten äänessä, kutsuvat itseään hiljaiseksi enemmistöksi.
Se on muuten osuva ilmaus, mutta he eivät ole enemmistö, eivätkä he ole hiljaa.”

Amen.


Kommentti: Hiirulaisen näköinen porukka käyttää enemmistön ääntä vain 1-2%:n osuudella. Millä oikeudella heidän mielipiteensä on oikeutettu?
Kyse on tietysti vegaaneista ja punaisen lihan ja eläinrasvan vihaajista. On saatu Helsingissä aikaiseksi huippukallis kouluruokavalio, jota vain harva syö. On käytetty aivoja keksimään lihakkeita eli lihan makuisia kasvisruokia. Media on osallistunut mylläkkään kiitettävällä tavalla. Vuosituhansia käytetystä eläinrasvasta on tullut vegaanien ykkösvihollinen vailla vertaa. Nahkavaatteet kuitenkin miellyttävät.

Kauneuden taju on mennyt kummalliseen suuntaan: poskien sisäpinnat suodaan koskettavan toisiaan, hontelot jalat huteran kävelyn ohella catwalkilla on hienoa ja sitä matkitaan. Vasikan ensiaskeleiden matkimisella on somaa ja hellyyttävää. Katsekin on syvällistä sanan varsinaisessa merkityksessä, kun silmät tapaavat takaraivon. Jos ihminen on kutakuinkin normipainossa eli BMI on tuossa 25 pinnassa , aletaan puhua jo pienestä LIHAVUUDESTA. Veganismi pelastaa, runsas kaasunmuodostus on hyväksi ruisleivän avulla, "terveellinen" teollinen keinotuote eli kasvismargariini halutaan voin syrjäyttäjäksi. Punainen maito on punainen vaate näille intoilijoille, värjättyä vettä lapsille ja nälkään VÄLIPALAPATUKOITA. Teollisuus taputtaa likaisia käsiään.

Hernekeitto ei ole kasvisruokaa, koska siinä on lihasattumia mukana. Piru on suorastaan irti, jos keitossa on savupotkaa, sillä se nyt vaan on makoisaa. Nahkaa eli kamaraa ei tarvitse syödä eikä luuta imeskellä, sillä kamara on teollisuuden makkaroiden raaka-ainetta. Sama koskee kaalikeittoa lihapaloineen. Lasten suosima maistuva makoisa jauhelihakeitto on suorastaan perkeleestä. Sana maku on kielletty vegaanien sanastossa. Vain paha maku tai mauttomuus hyväksytään. "Kotimainen" geenimanipuloitu soija on terveystuote parhaasta päästä ja arvoa lisää, jos se on tuotettu mahdollisimman kaukana Suomesta. Luuliemi kelpaa vain, jos se tehty auton alle jääneestä siilestä tai supikoirasta. Luonnollisesti nahkasta on tehtävä vegaaneille alushousuja ja muita erityisryhmien tarvikkeita.
Ainoa viisaus lienee lonttoposkien maailmasta on, että ihminen voisi omatoimisesti liikkua edes jonkun verran, vaikka vaan portaita nousemalla.
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa