Jos teet kaiken virallisten ohjeiden vastaisesti, tulos voi olla tämä

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5860
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Jos teet kaiken virallisten ohjeiden vastaisesti, tulos voi olla tämä

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 11 Huhti 2019 7:36

HS: Päivän lehti 11.4.2019 Minttu Mikkonen HS

”Lääketieteellinen ihme” eli 99-vuotiaaksi: naisen sisä­elimet olivat väärällä puolella kehoa

Rose Marie Bentley on tiettävästi vanhin ihminen, jolla on todettu harvinainen tila.
Rose Marie Bentley eli ilmeisesti koko elämänsä tietämättä harvinaisesta ja hengenvaarallisesta tilastaan.

LÄÄKETIETEEN opiskelijat Oregonissa Yhdysvalloissa tekivät viime vuonna löydön, jota tutkijat kuvailevat lääketieteelliseksi ihmeeksi: he tutkivat 99-vuotiaana kuolleen naisen ruumista ja totesivat, että naisen kaikki elimet sydäntä lukuun ottamatta olivat väärällä puolella kehoa.
Rose Marie Bentley eli ilmeisesti koko elämänsä Molallan pikkukaupungissa tietämättä harvinaisesta ja hengenvaarallisesta tilastaan. Tila aiheuttaa usein vakavia sydänvaivoja ja muita poikkeavuuksia.

Bentley on tiettävästi vanhimmaksi elänyt ihminen, jolla on havaittu elimet väärällä puolella, kertoo Oregonin terveystieteellinen yliopisto OHSU verkkosivuillaan. Lääketiede on tuntenut aiemmin kaksi tapausta, joissa potilas on elänyt noin 70-vuotiaaksi. OHSU:n anatomian apulaisprofessori Cam Walker arvioi, että jos syntyy Bentleyn kaltaisessa situs inversus -tilassa, todennäköisyys elää aikuiseksi on yksi 50 miljoonasta.
Tutkijat esittelivät löydöstään viime viikolla Yhdysvaltain anatomian yhdistyksen kokouksessa.

HARVINAINEN löydös alkoi paljastua, kun opiskelijat totesivat viime vuoden keväällä tehdyn ruumiinavauksen alussa, että Bentleyn verisuonet olivat poikkeukselliset, kertoo uutistoimisto AP. Kun opiskelijat avasivat vatsaontelon, he huomasivat, että maksa, mahalaukku ja muut ruoansulatuselimet olivat peilikuva normaalista. Vain sydän oli normaalilla paikallaan. Verisuonet olivat muodostuneet siten, että ne kompensoivat sydämelle muiden elinten sijaintia.

BENTLEYLLÄ ei ollut eläessään muita vaivoja kuin niveltulehdus, kertoi hänen tyttärensä Louise Allee uutistoimisto AP:lle.
Häneltä poistettiin viisikymppisenä kohtu, ja lääkäri halusi samalla poistaa umpilisäkkeen. Lääkäri oli siinä yhteydessä merkinnyt muistiinpanoihinsa, että umpilisäke oli erikoisessa paikassa.
Myöhemmin Bentleyltä poistettiin sappirakko. Siinäkään yhteydessä lääkärit eivät kertoneet perheelle, että elin oli väärässä paikassa, Allee ihmetteli.
Bentleyn lapset uskovat, että äitikään ei tiennyt omasta tilastaan. Asia tuli ilmi kuoleman jälkeen, koska Bentley oli testamentannut ruumiinsa lääketieteelliseen tutkimukseen.

BENTLEY synnytti viisi lasta. Hän pyöritti miehensä kanssa Molallassa kauppaa, joka myi maatalous- ja eläintarvikkeita, ja lauloi metodistikirkon kuorossa. Eläkkeelle jäätyään hän matkusteli miehensä kanssa kaikissa Yhdysvaltain 50 osavaltiossa ja ulkomailla. Bentley kuoli lokakuussa 2017 noin 13 vuotta miehensä jälkeen. Alleen mukaan hänen äitinsä olisi iloinen, jos tietäisi saamastaan huomiosta. ”Hän olisi onnensa kukkuloilla siitä, että hän voi opettaa jotain tällaista. Hänen kasvoillaan olisi todennäköisesti leveä hymy, koska hän tietäisi selvinneensä, vaikka oli erilainen.”

Kommentti: Suomen eduskunnassa käydään joskus keskustelua siitä, onko jonkun aivot anuksessa vaiko eivät. Nyt julkaistu tieto todistaa, että kysymykset eivät liene aivan aiheettomia.
On kuitenkin aihetta tarkistaa tuo lääketieteen koulutus ja ottaa huomioon YKSILÖN ERILAISUUS. Sama pätee myös ruokintakoulutukseen. Ihmiset kun sattuvat olemaan erilaisia. Tosin lehdessä oli juttu aviopuolisolta sadusta munuaisesta , mutta siinä lienee tuota "Kuopio-lisää" melkoisesti. Eihän pitkä yhdessäasuminen voi antaa yhteensopivuutta vaikka lasten saaminen onkin eri asia. Siis voikukkien syönti ei lisää yhteensopivuutta, vaikka toiveena olisikin yksimahaisilla.

Aikanaan Tex Willereitä lukeneena tiesin, että vanhaan luodinreikään osunut laukaus ei vahingoittanut sankaria. Olihan reikä jo olemassa.
Sen sijaan ihmettelen, miten heinänsyönti voi parantaa maailman tuosta vain hetkessä, kun on jo eletty kauemmin kun Raamatussa lukee. Tosin siellä lukee myös semmoista, että yli 800 vuotiaat voivat tulla raskaaksi, kun nykylääketiede antaa rajaksi tuonne 40 vuotiaaksi asti, poppakonstein.

Uskon vahvasti turkulaislähtöisen ja kohta koko Suomen valtaavasta ideasta, että me normaali-ihmiset emme saa kertoa uskomastamme hoidosta tai toimista , joka parantaa oloamme. Olemme huu-haa kansaa, jonka tulee uskoa kepinheittoon, auto-urheiluun ja hömppäsarjoihin. Amputaatioista puhuminen on perkeleestä ja niiden puhujia tulee ristiinnaulita. Onneksi meillä on "puolueeton " media, joiden kelllokkaat ruotivat uutisemme.

Kansansairauskonttori ( Kuopion osasto) selittää tapahtunutta sillä, että ohjeista huolimatta kyseinen ihmisen oli kävellyt suositellun matkan TAKAPERIN ja muutenkin vältellyt vihanneksia. Vaikka osa vihanneksista kasvaakin maan alla, niin ihmisen tulee syödä niitä maan päällä, paitsi kuolleiden. Muutenkin ihminen olisi jo tullut huostaanottaa...
Hammaslääkäreitten näkemyksiä hampaiden reikiintymisestä tulee pimentää virallisten ohjeiden mukaisesti, sillä SOKERI on suoraan AURINGOSTA ja emmehän mitenkään voi vaikuttaa Galileo Galilen ajatuksiin enää nykypäivänä.
Kannatan Juha Sipilän virkamieshallitusta ja Paavin julistuksia. Lapsien raiskauksiin tulee saada stoppi ainakin tuhannen vuoden kuluttua.Ruokintaan uskon elinkeinon antamia ohjeita, sillä niistä saadaan palkintoja ja elinkeino rahaa...
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa