Urheilijoiden sekadoping-käyttö ehkä vapautuu?

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5860
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Urheilijoiden sekadoping-käyttö ehkä vapautuu?

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 15 Huhti 2019 7:07

https://www.hs.fi/urheilu/art-2000006070852.html

Astmaa sairastavien urheilijoiden puolustaja
Olympiakomitean ylilääkärin Maarit Valtosen mukaan terve urheilija ei normaalista astmalääkityksestä hyödy. Eikä tutkimuksissa ole havaittu myöskään astmalääkkeiden väärinkäyttöä. Valtonen toteaa, että olisi epäeettistä, jos oirehtivaa urheilijaa ei saisi hoitaa asianmukaisesti.

Kommentti: Olen aina ihmetellyt terveiden elämäntapojen peräänkuuluttajia, urheilijoita, jotka eivät voi elää ilman kaikenmaailman mömmöjä. Heidän kintereillään kiitää lääkäriporukka, jotka unohtelevat hemohessikassejaan milloin minnekin.

Olisiko sittenkin kyse ns. "sikariportaan" eli ts. "sikaportaan" hullusta huvittelusta päästä yhteiskunnan kustannuksella kaikenmaailman arvokisoihin. Ollaan niin pirusti urheilumiestä/-naista. Lentoneen businessluokka just ihan kelpaa, mutta yksityiskone paras. Alta 5-tähden hotellit mukavia ja jos vielä huoratalo samassa rakennuksessa, niin loistavaa.
On urheilulääkäriä, urheilupappeja, urheilupsykologeja ja "energia-asiantuntijoita", joita ilman ei voikaan menestyä kilpailuissa.

Suomen nuorison huumehörhöily ottaa esikuvia idoleistaan. Kaikki jos ellei yli 100%, niin ainakin se 100% jääkiekkokilpailijoista käyttää nuuskaa. Piristeitä ei tutkita ainakaan junnutasolla. Hampaattomuus on etu ja merkki sitoutumisesta urheiluun ja kenties jo pikku lupaus NHL:n miljoonapaikoista. Väkivaltaiset otteet ja kovat taklaukset ovat urheilua parhaimmillaan. Ei juurikaan eroa katuväkivallasta. Urheilueläke ainakin kansaneläkkeen minimitasolle, koska edustetaan Suomea. Työeläkettähän näille ei kerry kun ei olla tehty työtäkään. Kutsuja enempi itsenäisyyspäivän vastaanotoille. Enempi korkean paikan leirejä kunnon disco-paikkoihin, mielellään toiselle puolen maapalloa ja valmentajia runsaasti mukaan.

Antakaa nyt helvetissä näille kaikille urheilijoiksi ilmottautuneille vapaat kädet hörhöillä, niin pääsemmepähän niistä eroon nopeimmin, ilman valtiollisia hautajaisia. Piruako niitä kyttäämään ja testejä tekemään. Isot lihakset ja pieni pää takaavat tulevien lasten ADHD-oireet ja opettajat kiittävät. Ynnälasku ehkä onnistuu, mutta vähennyslaskussa voi tulla vaikeuksia, kun pitää "lainata" ja lainaaminen on vain onnistunut kaverilta.
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa