On yhdistyksiä, seuroja ja salaseurojakin...

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5811
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

On yhdistyksiä, seuroja ja salaseurojakin...

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 24 Huhti 2019 13:15

Tuli mieleen nämä seurat, kun luin jutun suomalaisesta maapallojen kerääjästä. Hänellä oli mukana yksi erikoisuus: amerikkalainen (kuinkas muuten) lasinen "Flat Earth Societyn" lettumaapallo.
Huhujen mukaan eräs sikäläinen presidentti (virassa istuva) tullee saamaan seuran kunniamerkin pimeistä ajatuksistaan.

Suomessakin on seuroja ja seurakuntia ja suljettuja kerhoja , jopa (joissain tapauksissa kiellettyjä) naisilta. Aika ihmeellistä, mistäpä ne miehet puhuvat kuin naisista , kuten Junnu Vainion laulussa: "Miesten Saunassa".
Ilmeisimmin naiset kelpaavat tarjoilemaan vaikkapa puputyttöjen asussa, mutta eivät kelpaa sitten puhumaan vaikkapa naisen orgasmeista tai ruoan laitosta. Entäpä pannulappujen virkkuusta , joka monille aikalaisilleni on jäänyt painajaiseksi, nuo likaiset epäsuunnikkaat?

Suomeen on pesiytynyt merkillinen kummajaisten liitto, joka tuomitsee eläinrasvan käytön. Mitähän tuohonkin sanoisi tappavan rasvan asiokkain henkilö, tarkka-ampuja Simo Häyhä?
Tuon seuran jäsenillä on kummallinen elinkeinon julkaisema "veisuukirja", joka ei sisällä ainuttakaan vappurallia, ylioppilaslauluja eikä liiemmin rapujuhliin soveltuvia tekstejä.
Yhtenään niiden lausunnot ilmaantuvat mediaan kuten Puskan kuolemanluvut aikoinaan TV:n iltauutisissa. Tuli maailmalta minkälaista tietoa tahansa eläinrasvan vaikutuksista, niin heti kiirehdiotään sanomaan, että suomalaiset ovat erilaisia ja tuon tutkimuksen nojalla mikään ei muutu. Näitä kelpaamattomia korkeatasoisia tipahtelee tämän tästä, mutta vain ( KUOPION) haastattelut kelpaavat.

Olisipa mukava saada tietää tuon populan Mensa-Taso. Yhteenlasketty IQ lienee siinä sadan korvilla, joka lienee se normaali.
Uskaltaisiko heille kukaan myöntää vanhaa saksalaista arvonimeä GEHEIMRAT?, pskantonkijoita kun ovat...
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 10 vierailijaa