Sivu 1/1

Les Miserables, kurjien kuvat ikkunassa

Lähetetty: 25 Huhti 2019 11:42
Kirjoittaja Kalakukko
Aikoinaan kierti semmoinen juttu, että pariisilainen kauppias, natsimiehityksen velvoittamana, oli kirjakauppansa ikkunaan laittanut tuon aikaisten suurien johtajien kuvat, kuten oli käsketty.
Keskellä oli Viktor Hugon teos "Kurjat" ja molemmin puolin olivat sitten Adolf Hitlerin ja Benito Mussolinin kuvat, kuten käsketty oli johtajien osalta.
Kyyti kirjakauppiaalle järjestyi mukavasti ilman paikkalippua ja reissumaksua ilmaiseksi, aina Auswitchiin asti, Kolmas valtio maksoi matkan.

Kenenkä kuvat sinä asettaisit näytille Viktor Hugon teoksen "Kurjat" reunoille?
Tiedän, että pienelle ruudulle ei mahdu kamalan moniaita kuvia, mutta sortteeraapa vaikka vain 5 kummallekin puolelle... Sakkia riittää...

Re: Les Miserables, kurjien kuvat ikkunassa

Lähetetty: 25 Huhti 2019 18:31
Kirjoittaja Tomppa
Kiitos hyvästä ideasta! Tehdäänkö talkoilla? Aloitan häveliäästi ulkomailta ja minun ykkösehdokkaani on tässä vaiheessa Sir Rory Collins, Oxfordin yliopiston professori, "Britannian päästatinaattori". Istuu statiinitukimusdatan päällä eikä anna muiden katsoa dataa, erilaisiin verukkeisiin vedoten, mutta julkaisee dataansa perustuen tuomiopäivän profetioitaan.
Totuus tulee vääjäämättä julki, joskus. Ennustan että hänen päälleen laskeutuu vielä postuumi häpeä vuosisadan karmeimman lääketieteellisen erheen vedättäjänä.

Tässä yksi monista Malcolm Kendrickin kritiikeistä Sir Rory Collin'iin liittyen, jo vuodelta 2013:
https://drmalcolmkendrick.org/2015/02/16/a-humiliating-climb-down-or-a-machiavellian-move/

Mutta kuten Kalakukko sanoo, kirjakaupan ikkunassa tulee olemaan ahdasta.