Voiko hedelmä edustaa "vääryyttä"?

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5860
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Voiko hedelmä edustaa "vääryyttä"?

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 04 Touko 2019 7:48

Päivän lehti 4.5.2019 | Kolumni https://www.hs.fi/paivanlehti/04052019/ ... 93295.html

Banaani on rasismin, vapauden ja seksin hedelmä – tällä viikolla siitä tuli myös konservatiivisen sensuurin symboli
Feministisen ja seksuaalisen banaaniteoksen poistaminen taidenäyttelystä liittyy Puolan valtapuolueen pyrkimyksiin osoittaa konservatiivisuuttaan, katolilaisuuttaan ja itsevaltaisuuttaan, kirjoittaa HS:n Berliinin-kirjeenvaihtaja Anna-Liina Kauhanen.

Kommentti: On todella hienoa, kun oikeisto- ja vasemmistodiktatuuri pitää ailahtelevaiset kansalaisensa kurissa ja ennenkaikkea "herrannuhteessa".
Erityisesti olemme mieltäneet Väli- ja Etelä-Amerikan valtiot "banaanivaltioiksi", vaikka siellä "demokratian takeena on ollut United Fruit Company, amerikkailainen hedelmäfirma, joka on monin eri tavoin on kautta aikain avustanut sotilasdiktatuureja.

Suomessa hedelmien syönti on ollut ruokintaohjeistuksen kivijalkoja jo aikojen alusta. Fruktoosin on katsottu olevan mitä parhain sokerin lähde, erityisesti diabeetikoille. Fruktoosi on saanut toimia alkoholin korvikkeena, koska se sekoittaa maksaa samalla tavoin kuin alkoholi ja känniinkään ei siitä pääse, paitsi kärpäset ja mehiläiset löytäessään käyneitä hedelmiä. Kukaan virallisella puolella ei ole inahtanutkaan fruktoosin vaarallisuudesta. Siitä ovat pitäneet huolen hedelmäfirmat ja VRN sekä ruokintaoppineet.

Nyt onneksi johdonmukainen Puola, demokratian ja katolisen sivistyksen esitaistelija maailmassa, on havainnut nimenomaan banaanin vaarallisuuden, naisen suussa. Puolassa, jossa prostituutio on rehoittanut vuosikymmenet, erityisesti itä-eurooppalaisen komennon aikana, on huomannut, että juuri banaani edustaa banaalia seksismiä. Papiston pedofilia on sivuseikka kun naisia halveerataan ja tuomitaan. Vain Neitsyt Maria kelpaa mytologian mukaisesti palvottavaksi. Ei syönyt banaaneja...

Vanhaan hyvään aikaan suomalaiset kävivät ahkeraan turistimatkoilla entisessä Neuvostoliitossa. Opas antoi tarkkoja ohjeita siitä, miten hedelmien vienti "onnelaan" oli kielletty ja jos linja-auton ikkunasta näytti toppatakille banaania, niin saattoi seurata karkoitus Siperiaan, jopa vuosikymmeniksi , ilman sen suurempaa oikeuskäsittelyä. "Kansanvihollisuus" oli selvä. K-kaupan "Väiski" ei tiettävästi koskaan uskaltanut mennä vierailuille.

Ehdotankin, että ruokintapoliittinen VRN ja sen nohevimmat ottaisivat tarkasteluun nimenomaan hedelmät, ettemme vahingoittaisi maamme ja Puolan suhteita tarpeettomasti. Samalla ehdotan , että VRN:ään otettaisiin myös hengellinen oppi mukaan, juuri koskien hedelmien syöntiä. Raamatussa ei juurikaan puhuta hedelmistä, vaan "luvatun maan" pursuavista hunajista. Täten hedelmät ovat sielunvihollisen keksintöä ja siten epäsuositeltavia.
Keripukin torjuntaan riittävät kotimaiset marjat ja juurekset, kunhan vain saamme riittävästi Thaimaasta poimijoita ja sadon korjaajia. Vallaton meno Suomessa saa luvan loppua! Suomalaisille rupisille omenoille on taattava etuoikeus ja niidenkin saantia on säännösteltävä.
Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5860
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Re: Voiko hedelmä edustaa "vääryyttä"?

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 04 Touko 2019 10:48

Puolan banaaniköppelöintiin uusi vaihde päälle:

Salaisen agenttimme lähettämässä viestissä paljastui uusi käänne suomalaiseen hedelmähypoteesiin.
Kuopiossa paljastui nimittäin Raamatun uusi tulkinta , joka on eräs Raamatun tutkimuksen (exegetiikan) osa-alue.

Matti Uusitupa, emeritusprofessori ja sokeriasiantuntija viimeisen päälle, kertoi jo ammoin, että RUISLEIPÄÄ on ollut jo aikojen alusta pitäen.
Maailman suurimpiin taideaarteisiin kuuluvat lukuisat taulut aiheena "paratiisista karkoitus" , jossa Aatami ja Eeva nöyränä poistuvat miekkaenkelin heitä poistuttamassa. Kuvat ovat virheellisiä, sillä Aatamilla on kainalossaan riihikuivattua ruisleipää ja Eevalla on taikinatiinu, jossa mukana ruisleivän juurta.

Taiteilijoiden laiskuus ja ymmärtämättömyys tapahtumasta onkin antanut tarinalle uuden ulottuvuuden: OMENA ON SYNNIN ALKU. Ruisleipä kuitenkin oli se alkusyy ja Aatamin kaasuvaivat olivat karkotuksen perusta; siis ilmastoperusta, kuten nytkin on menossa tuo lehmäviha.

Banaani on siis vain tekosyy vainota naisia. Miksi kurkku on säästynyt moiselta hullutukselta?
Nyt on VRN:n ja naisten ryhdistäydyttävä yhtenäiseen rintamaan vastustamaan banaanin demonisointia. Ratkaisuna voisi olla banaanin pilkkominen haarukkapaloiksi ja lopettaa tuo banaali banaaninsyönti suoraan kädestä.

Nyt uuden tutkimuksen kohteeksi onkin otettava huipputerveellisen fruktoosin tarkastelu taikinassa nostattamisen prosessissa. Samalla voisi tarkastella , sopiiko fruktoosi kiljun tekemiseen yhtä hyvin kuin tavallinen pöytäsokeri, jossa 50/60 fruktoosia ja glukoosia. Ainakin perunan tärkkelys on hyvä käymislähde . Vilja kuitenkin lienee parasta alkuainetta...
Kalakukko


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa