Tappavan eläinrasvan vankka suositus

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5500
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Tappavan eläinrasvan vankka suositus

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 28 Kesä 2019 7:25

Päivän lehti 28.6.2019 | Lukijan mielipide,

Imetyksen merkitystä ei saa unohtaa

RINTAMAITO on vauvan täysipainoista ravintoa. Rintamaitoa suositellaan ainoana ravintona 4–6 kuukauden ikään ja osittaisena yhden vuoden ikään saakka. Imetyksellä on tutkittuja terveyshyötyjä. Rintamaidon suoja-aineet vähentävät lasten infektioita. Rintamaito antaa myös suojaa ylipainoa ja monia sairauksia vastaan. Äitejä imetys suojaa muun muassa rinta- ja munasarjasyövältä sekä tyypin 2 diabetekselta.

Vireillä oleva perhevapaauudistus tulee toteuttaa niin, että se ei ole ristiriidassa Kansallisen imetyksen edistämisen toimintaohjelman 2018–2022 ja imetyssuositusten kanssa. Uudistuksen keskiössä tulee aina olla lapsen ja perheen etu. Suosituksen valossa perheillä tulee olla valinnanvapaus päättää, miten lapsen hoitovastuu jaetaan. Vanhempien mahdollisuus pitää vapaita myös samanaikaisesti tukee perhettä ja imetyksen onnistumista.

Työelämän yleisillä joustoilla on erityistä merkitystä imetyssuositusten toteutumisessa. Täten työelämää ja lainsäädäntöä tuleekin kehittää perheystävällisemmäksi.

Tiina Tuomela, lastentautien erikoislääkäri, lääketieteen tohtori, Vantaa

Kommentti: Arvoisa tohtori on ilmeisen tietämätön koko maailmaa kohahduttaneesta turkulaisestä STRIP-tutkimuksesta. Se pohjautuu tappavan eläinrasvan vähentämiseen ja sen korvaamiseen rypsiöljyllä ja margariinilla, mm. neonitinoidien terveysvaikutuksilla.
Kansansairauskonttorin foliohattutyöryhmä jopa suunnitteli johtajansa PP:n johdolla kumiveneporukan lähettämistä eteläiselle Atlantille antamaan valaistusta ja terveyden ohjeistusta valaiden poikasille, jotka lihoivat jopa 70 kg /vrk. tappavan äidinmaidon johdosta.
Rypsiöljyn paremmuus on kiistaton, sanoon armeijan kalustopäällikkö, everstiprofessori Haapponen. Vihollinen ei kuule edes kuuntelulaitteilla lähestyvää panssaria, koska telaketjut ovat rypsiöljykäsiteltyjä. Armeija suosittaakin rypsiöljyä kaikkiin siviilikoneisiin, kuten mopoihin.

Isien imetystä ja tissikaipuuta tulisi pikimmiten selvittää näin pride-viikon kunniaksi.
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa