Hurjia kuoleman lukuja kuin vanhaan kunnon Pskan aikaan

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5862
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Hurjia kuoleman lukuja kuin vanhaan kunnon Pskan aikaan

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 06 Heinä 2019 7:00

Iltasanomat: Terveys 6.7.-19

Kolme toimenpidettä estäisi 90 miljoonaa kuolemaa 25 vuodessa
Sairauksia ehkäisevien toimenpiteiden vaikutus olisi suuri varsinkin miehillä. Se voisi myös pienentää miesten ja naisten välisiä elinikäeroja.

Joka vuosi 38 miljoonaa ihmistä menehtyy sydän- ja verisuonitauteihin ja muihin ehkäistävissä oleviin sairauksiin. Huomattava osa näistä ihmisistä kuitenkin eläisi selvästi pitempään, jos nykyistä useammat saisivat tehokasta verenpainehoitoa ja suolan sekä transrasvahappojen saantia vähennettäisiin.

Tuoreen tutkimuksen mukaan korkean verenpaineen lääkehoitojen lisääminen 70 prosentilla estäisi arviolta 39 miljoonaa kuolemaa vuoteen 2040 mennessä. Suolan käytön vähentäminen 30 prosentilla estäisi jopa hieman enemmän eli 40 miljoonaa kuolemaa ja transrasvahappojen poistaminen elintarvikkeista 15 miljoonaa kuolemaa.
Yhteensä kyseiset toimenpiteet lykkäisivät arviolta 94 miljoonan ihmisen kuolemaa seuraavien 25 vuoden aikana, tutkijat arvioivat. Vaikutus olisi suuri varsinkin miehillä, mikä voisi myös pienentää miesten ja naisten välisiä elinikäeroja.

Tutkimus julkaistiin Circulation-lehdessä.
Uutispalvelu Duodecim

Kommentti: Hurjat ovat lukemat, joilla kuolemaa huijataan. Tuo TRANSRASVA ei ole luonnollisessa voissa esiintyvää transrasvaa, vaan margariineissa olevaa myrkkyä. Sitä saamme mm. lähinnä ulkomaisista kekseistä ja leivonnaisista. Luonnollisesti prof. Marina Heinonen tyrmää pelot.

Suolaa pitää vähentää, mutta sen ei tule koskea leipää, jonka suolapitoisuus on kaiketi kaikista elintarvikkeista korkein. Kinkunsyöntiä viherpiiperöt luonnollisesti haluavat estää kielloilla ja vankilatuomioilla. Vankilatuomiot puolestaan lisäävät peräsuolen sairauksia aina HIV:iin asti.

Lääkitys on kertakaikaikkiaan käypähoitoryhmän mieleen. Aletaanko statinoida juomavesttä? Prof. Huupposen statiinien vaikuttavuustutkimukset eivät ihan vielä ole valmiin huolimatta yli 10 vuoden uurastuksesta. Vaikutusarvioinnin valmistumisesta huolimatta lääkäreillä suuri valmius statinoida koko kansa piltistä pitäen.

Kun ulkomaanpellet tekevät ja tuhertavat tutkimuksia, niin he eivät välttämättä tiedä Kuopion yliopiston terävimmän kärjen viisauksia. Ruis-Rypsi ja järjetön juoksentelu ovat suomalaisen kansanterveyden kulmakiviä. Sydäreitä lenkkipoluilla ei saa tilastoida muuten kuin eläinrasvan piikkiin. Ravintolisien ja vitamiinien vastustus on Puskan teesien mukaan vain hyväksi, sillä silloin rahat riittävät "oikeisiin" lääkkeisiin paremmin.

Tuo 90 miljoonaa turhaa kuolemaa on hirvittävä luku. Onneksi Suomi on älynnyt kiinnittää huomion lehmien haitallisuuteen ja eläinrasvan tappavuuteen. Täälläpä elää yli 5 miljoonainen kansa kuin kehdossa ikään, verkkapuku yllään ja pipa vinossa. Suomi tullee olemaan maailman hiljaisin maa kunhan tuulivoima kielletään ja sähkömopilu ja -autoilu valtaa alaa. Savuavien tehtaiden tilalle tulee sähkötehtaita ja pistorasioista saa puhdasta sähköä kuten tähänkin asti. Puilla lämmitettävt saunat kielletään, koska ihmiset eivät viitsi kiivetä katoille sytyttämään ylhäältä käsin uunejaan.
Sähköttömillä alueilla olkoot ilman saunaa. Hikikylvyn saa muutenkin , kunhan liikkuu runsaasti.

Odotan kovasti sellaista uutta lääkettä, jolla saataisiin porukka maan pinnalle takaisin, joilla on jalat tukevasti ilmassa, siinä saasteisessa.
Uuden lääkkeen nimeksi voisi tulla vaikkapa REALISMI. Suomeksi ehkäpä sana TOLKKU.
Kalakukko

Tomppa
Viestit: 372
Liittynyt: 29 Tammi 2013 14:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Hurjia kuoleman lukuja kuin vanhaan kunnon Pskan aikaan

ViestiKirjoittaja Tomppa » 06 Heinä 2019 17:27

Verenpainehössöttäjien kannattaisi lukea esim. seuraava tutkimus:
https://www.tum.de/nc/en/about-tum/news/press-releases/details/35099/
Study: No benefits from new US blood pressure guidelines
Early treatment has no survival benefits

Tätä tutkimusta ei varmaankaan ole sponssannut Big Pharma.

Myös tuo suolan vaarallisuus on enemmän kuin epävarma asia.

Avatar
Saaristolainen
Site Admin
Viestit: 3377
Liittynyt: 24 Loka 2008 23:36
Paikkakunta: Ii
Viesti:

Re: Hurjia kuoleman lukuja kuin vanhaan kunnon Pskan aikaan

ViestiKirjoittaja Saaristolainen » 07 Heinä 2019 3:47

Helteillä suolan poisjättäminen on suorastaan vaarallista.


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 15 vierailijaa