Ikääntymisen sairauksista eroon

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5860
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Ikääntymisen sairauksista eroon

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 05 Elo 2019 7:51

HS Tiede 05.8.https://www.hs.fi/tiede/art-2000006192814.html

Ote: "Ruokavalio ei saa luiskahtaa suoranaisen aliravitsemuksen puolelle,
ja tärkeitä vitamiinieja ja hivenaineita pitää saada riittävästi."


Kommentti: Hesarin artikkeli ikääntymisestä ja sen krempoista on pitkä.
Kirjasin viestin tässä Ursulalle ja pussikuurien tuputtajille. Kalorien jankkaaminen ja ihmisen perustarpeet huomioonottaminen on tärkeää eli lyhykäisyydessään karsinta kannattaa aloittaa sieltä, mistä vähiten haittaa kropalle ja aivoille: HIILARIRAJOITUS !

Kuten palstamme lukijoille on selvää, että ihminen ei tarvitse hiilareita elääkseen vaan maksa muodostaa tarvittavan glukoosin proteiineista ja rasvasta. Ketoaineet ketoosin aikana erinomaista polttoainetta , sanokoon "prof." Pietiläinen ihan mitä tahansa. Onhan vaikeaa istua jakkaralla, joka on laakeroitu pyöriväksi ja haluaa pyöriä eri tahtiin laakeroinnin kanssa.

Kirjoituksessa todettiin satavuotiaitten olevan kuivanlaihoja tervaskantoja. Harvapa lehtien palstoille yltäneitä BMI >40-45 on päässyt yli 70 ikävuoden.

Eipä sitten muuta kuin ketoilemaan tai ainakin kokeilemaan VHH:ta aluksi kohtuullisella hiilariannoksella alle 100 gr/päivävauhtia ja todeta muutoksen tuulien puhaltavan juuri oikeasta suunnasta. Kituileva kurjuus ei ole tavoitteena vaan kylläisyyden tunne pirteän elämän ja jaksamisen tasolla. Suomalainen "vankkumaton tiede" yrittää todistaa jatkuvan kaasupäästön ja runsaan tulostuksen olevan hymyilevän ihmisen elinehto. Näin ei ole!
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa