Heikkilän syyte ja nimien kätkeminen

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5860
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Heikkilän syyte ja nimien kätkeminen

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 05 Elo 2019 9:35

Aamun lehdessä oli kirjoitus kambutsealaisesta kansanmurhaajasta Nuon Chea:sta (vaatimattomat 2,5 milj. omaa kansalaista murhattuna), jonka lempinimi oli VELI Nro 2. Ilmeisesti VELI NRO 1 oli sitten Pol Pot, jolla kaiketi 4 miljoonaa henkeä kontollaan.

Olisiko Joidenkin totuuksia kertovissa kirjoituksissa syytä siirtyä käyttämään ns. salanimiä kuten seuraavassa esitän:

VELI NRO 1 on tullut kuuluisaksi kuidun merkityksen korostamisesta ja tehnyt siitä oman brändinsä. Myös erään maakunnan hegemonian tavoittelu oli tärkeää.

SISKO NRO 1 puolestaan sopisi eräälle erinomaisesti kunnostautuneelle vitamiini- ja hivenainevihaajalle. Häneltä ei löydy suopeaa puhetta voista tai punaisesta lihasta. Varmaan sopiva keulakuva Helvetin Enkeleille?

VELI NRO 2 -arvonimi saattaisi hyvin sopia vaikkapa eräälle limsaprofessorille. Hän on ansiokkaasti kieltänyt sokerin olevan koukuttava ja kehunut sen olevan vaaraton. Hyväntekijä hammaslääkäreille sekä laihdustusleikkauksia suorittaville kirurgeille että myös pussikuurikauppiaille.

Eräs toinen edesmennyt VELI sai hienon arvonimen veljeskansaltamme: "SUURI VETURIKULJETTAJA" vietyään sadoin tuhansin virolaisia Siperian raikkaisiin ilmastoihin. Suurena saavutuksena hän murhasi toimillaan n. 22 milj. omaa kansalaista ja istuu ansioistaan Helvetin saunan kuparilauteilla yhdessä VELI-ADOLFIN kanssa, jolla vain 6,5 milj. juutalaisen henki kontollaan. VELI-Adolfin nimitys kansalta oli "PUHTAAN JÄRJEN INKARNAATIO". Suomalaisista mainittakoon arvonimien kärkikastiin kuuluva ruisleivän ylistäjä ja kaiken tiedetyn tiedon edustaja, jota voitaisiin kutsua "AIKOJEN ALUN TIETÄJÄ".

Jatkonimiyksiä saa jokainen miettiä ihan itse. Yhteistä näille veljille ja siskoille on ravihevosten tapaan läpät silmillä juoksemisesta. Yksi heistä on jopa ruotsinkielinen, mutta viisaus Ruotsista ei ole saavuttanut tätä kuuluisaa AKU-kerhon jäsentä, mutta tekstithän ovatkin lääketieteellisiä.
Nimittely ja oikean nimen julkituominen on kohteena olevalle varmasti raastavaa. Usein kuitenkin he aivan oma-aloitteisesti tulevat yksisilmäisten median toimittajien kutsumana antamaan pöljyyksissään muka puoskarivapaita lausuntojaan medialle. Kaikki toisinajattelijat haukutaan ihan nimillä ja perusteellisesti ja perustetaan jopa noitajahti ilman näkyviä rovioita. Julkisuuden kiirastuli saa sieluun rakkuloita, joita ei edes viina paranna. On jopa annettu aihetta maanpakolaisuuteen ja siirtymiseen vapaamman ilmaston alueelle. Vanhan totuuden perusteella on "aina seinä vastassa, ellei älyä mennä ovesta pihalle".

Hyvät veljet ja siskot numeroista riippumatta: Olette tunnistetut ja havaitut joukkomme keskuudessa. Jatkaessanne touhujanne tulee historia kutsumaan teitä mitä erilaisimmilla nimillä. Yhteistä kuitenkin on teidän sijoittaminen ehdolle tuonne Haagin tuomioistuimeen, jossa kuuluisia kansanmurhaajia on tuomittu. Ja valtiohan lentolippunne maksaa sekä ylöspitonne tuomion jälkeen. Olkaatte huoleti, veljet ja siskot. Elonne loppumetrit ovat turvatut "leivättömän pöydän ääressä" vanhaan sanontaan nojaten.
Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5860
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Re: Heikkilän syyte ja nimien kätkeminen

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 05 Elo 2019 15:45

Mietiskelin tuossa sitä, että kelvottoman kutsuminen VELJEKSI tai SISKOKSI saattaa hämmentää jotkut, kun ei ihan tarkkaan tiedä kuka tämä pelle on.

Ajattelin ehdottaa tuon veljen ja siskon numerokoodin korvaajaksi TIETEEN KIRSIKANPOIMIJAA tai KIRSIKKA-AGRONOMIA. Olennaisen asian unohtajaa voisi myös ajatella. Ja numero perään, niin asia hiukan selkenee.
Lääketieteen puolella voimme pitäytyä vaikkapa käypähoitoryhmän kannattajassa tai Duodecimin ahkerana tukijana. Viittaus johonkin maakuntaan on toki sopivaa, koska se on lanseerattu Pohjois-Koreaan, Kiinaan ja Venäjälle suomalaisen tutkimuksen kansanterveyden (fiaskon) savijalkana.
Esimerkiksi Kiina arvostaa suuresti puolueen toimia kuten Suomessakin kepulien touhuja.
Erikoisuutta voidaan lisätä mm. DEHKO, DPS, tai mielisairaalatutkimus-avonimellä, jotta tittelinkipeät saavat omansa. Arkkiatrin saavat unoshtaa, sillä emme sotke herra NOAn merkitystä tähän. Kaarna-Parkkiatria voisi kannattaa pettuleivän ihannoijille.

Ihmettelen suuresti myös sitä, että sama henkilö voi toimia limsa-agenttina ja antaa samalla yhtiönsä suosituksia ruokintasuosituksiksi. Ainakaan omaksi veljekseni en häntä hyväksyisi vaikka olisi sama "äiti" tai "isä". Tutun nuohoojan tai postimiehen saannoksi pikemmin laskisin. Siis ei sukulaiseksi.

Ehkäpä noille tieteen kirsikanpoimijoille kannattaisi selventää luotettavalta lähteeltä saamani tiedon mukaan, että Helvetin saunaan on tehty laajennuksia ja nyt kuparilauteet ovat toista kilometria pitkiä. Nuo taikauskoiset pellet niellevät tämänkin jutun kun muukin huuhaa uppoaa kuin veitsi voihin. Jotta pysytään suomalaisuuden erityisyydessä jatkossakin, niin suomalaiset kaikki pääsevät Helvetissä saunaprikaatiin eli saunalämmitysporukkaan. Johdossa ansiokas POL POT. jota Josef ja Aatu eivät päästä lauteille ollen noviisi tappamisen alalla.

Ja se paras kaikista uutisista on se, että Helvetissä saunavidat syötetään vegaaneille, koska niissä on suoloja mukavasti jäljellä kylpemisestä . Siis kiertotalous on voimaa ihan Helvetissä asti. Vegaanius on Pirun viimeisimpiä rangaistuskonsteja, koska seuraa aikaansa asiamiestensä välityksellä.
Helvetin Enkelien naispuolinen johtohahmo tulee saamaan erikoisaseman ruokintasuunnittelussa, niin v...tus senkun kasvaa.
Kalakukko


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa