Sivu 1/1

Jokohan nyt viimein uskotaan "suuren rahan" teettämien tutkimusten tarkoitushakuisuuteen?

Lähetetty: 10 Elo 2019 17:52
Kirjoittaja Kalakukko
Ulkolinja: Suuri ilmastoskandaali
52 minma 5.8.2019 2 kk 23 pv 40276 katselua

Suuret amerikkalaiset öljy-yhtiöt tiesivät jo 60 vuotta sitten fossiilisten polttoaineiden käytön seurauksista ja varautuivat vaivihkaa ilmastonmuutokseen ja meriveden nousuun. Varjellakseen markkinoita ne myös teettivät omia tutkimuksiaan, joiden oli tarkoitus osoittaa puolueettomat tieteelliset tutkimukset vääräksi.

LINKIT JA ARTIKKELIT
Ulkolinja: Suuri ilmastoskandaali tuo päivänvaloon 60 vuotta kestäneet ilmastosalaisuudet

Kommentti: Ohjelma katsottavissa Areenassa. Kiinnittäkää huomionne tuohon "suuren rahan" operaatioon, jossa musta muuttuu valkoiseksi. Tätä tapahtuu kaiken aikaa ja kaikilla elämän aloilla.
Lukutaitoiset vihervasemmistolaiset ovat innostuneet ja löytänee kontextista irroitetut lauseet , jota kutsutaan kirsikanpoiminnaksi.. Erityisesti punalihainen eläin on todettu kaiken pahan alkujuureksi. Vastustan jyrkästi ankanrinnan julistamista vaaralliseksi, koska liha on punertavaa. Sitä ankanrintaa myydään sitäpaitsi samoissa tiloissa, missä terveystupakkaa- ja -alkoholia on kaupan Ruotsinlaivoilla. Em. tuotteiden myynti on rajattua, mutta ankanrintaa voi ostaa määrättömästi, ilmeisesti tappamistarkoituksessa.
Eihän Aku Ankkaa saa mitenkään verrata Karhukoplaan.

Suomessa "Iso F" halusi TV:n haastattelussa poistaa viimeisenkin lihanokareen lasten kouluruoasta. Sama "mielenterveysongelma" siirtynee VRN:n agendaan mitä pikimmin, kunhan varastomiehet ja atonkuljettajat palailevat lomiltaan istukselemaan VRN:n kokouksiin . Onkohan Cokis pehmentänyt loputkin "F:n"aivoista?