Kuidusta jauhetaan kuin se olisi elämälle kaikkein tärkein

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5645
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Kuidusta jauhetaan kuin se olisi elämälle kaikkein tärkein

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 20 Elo 2019 5:06

Mitä erilaisimmin käsittein ruokintavouhottajat vänkäävät kuidun merkitystä ja autuutta meille tavallisille kuluttajille.

Kukaan ei vahingossakaan vaivaudu kertomaan kuidun merkityksestä. EU on todennut yksiselitteisesti ruisleivän terveysväittämässä olevan kuidun merkityksestä, että se lisää ulostemassan määrää. Juuri tuo tulostaminen suunnilleen saman verran päivässä kuin suositeltu syöminen, noin 10 x päivässä, tuntuu olevan ruokinta"filosofien" tavoite. Mutta miksi? Eikö tuo juuri tuhoa Suomen erikoisimman ratkaisun , KIKY-sopimuksen, suuren tavoitteen saada lisätyksi työntekijöiden ilmaista työpanosta ilman talkoohenkeä ja hernekeittoa?

Laitanpa tässä nyt muutaman ohjeen kuitulähteistä meille taviksille, joita ruokintavouhkaajat eivät ole vielä huomanneet:

1) Kun keräät metsässä marjoja, sieniä ja kokemuksia , niin ällös unohda MÄNNYNKÄPYJÄ. Puista varisseet kävyt ovat mitä mainioin lisä itsejonotettuun ämpäriin. Saaliin tilavuutta lisäävänä tekijänä kaverit ovat taatusti kateellisia. Jo muutaman sadan litran tuloksella pääset varmuudella omakerääjien "kinnesin kirjaan" huippuhenkilönä. Kuusenkävyt antavat aromikkaan pihkan lisämaun . Pihkahan on julistettu lääkintätuotteeksi iholle siveltynä.
Samaten puista varisseet kuivat oksat ja kanervat tulee huomioida kuidun lähteenä. Unohtaa ei sovi tervaskantoja. Jos viina, terva eikä sauna auta, niin tauti saattaa, uskotaan, oletetaan, arvellaan olevan kuolemaksi. Sitäpaitsi tervan tuoksu kaasunpurkauksessa antaa juuri suomalaisille oman erityisleiman ( vrt valkosipulimaat) kuin Eau de Cologne aikoinaan puliukolle ratikassa.
Jokaisen tiedostavan kuituhenkilön on hankittava itselleen esim. Lokomon valmistama malmimurskain ( paino noin 18-25 tonnia) pienoiskoossa metallisena. (Isänpäivän ja joululahjavinkki) Jopa itse PP ilahtuu kansan kuitutietoisuudesta ja ravinnon olemattomista ravintoarvoista. Myös Kuopion Ursula kehrää tyytyväisyyttään vähäravinteisista appeista. Ja muistaa kannattaa itse PP:n kiveenhakattu lause: "Älkää hyvät ihmiset syökö lisäravinteita tai vitamiineja. Käyttäkää vähät rahanne oikeisiin lääkkeisiin!"

2) Sammal tai paremminkin JÄKÄLÄ on ankeiden alueiden elikolle eli poroille ehdoton elinehto. Miksi siis emme oppisi jotain poroilta, joita rakastamme Petteri Punakuonon merkityksen korostuessa ja lapsien uskomana Joulupukin vetojuhtana. Ja sitäpaitsi naapurikansamme virolaiset kutsuvat meitä poroiksi, niin että älkäämme väheksykö poroja ja jäkälää. Ja muistammehan, että jäkälässä kuin myös sammaleissa sekä sienissä on mukavasti jäljellä tekniikan ihmemaan , Tsernobylin räjähdyksen jälkeistä radioaktiivisuutta, josta ei ole virallisesti vielä Suomelle kerrottu.

3) Ravinnon mukana tulevia luita ja esimerkiksi kanan nahkoja saa helposti pölynomaiseen muotoon juuri tuolla samalla käpy/oksamurskaimella.
On tietysti huomattava, että juuri tappavan punaisen lihan luissa piilee erittäin tappavaa luuydintä, jonka voi huuhtoa pois, koska se sisältää huimasti ravinteita. Ravinnepitoisuus estää pääsemästä kuoppasilmä/lonttoposkisarjaan mannekiiniksi.
On huomattava myös sekin etu jälkeenjääneille, että arkku on kevyempi kantaa sisällön ollessa lähinnä sielu ja hento ruumis, tuhkan luokkaa.

4) Ihmisen tulee keskittyä nauttimaan laksatiivinsa (tulostuksen edistämiseen tarkoitettu aine) juuri ennen työaikaa, jotta "verenimijätyönantaja" saa maksaa jatkuvasta tulostamisesta kalliin hinnan vastustaessaan palkankorotuksia ja sosiaalietuuksia. Vaadi siis ainakin tuon työajan puitteissa suositellun 10 syöntikerran sijoittamista työajalle vähintään 6-8 kertaa. Ja pehmopaperiteollisuus kiittää, ainakin ulkomaiset kierrätystehtaat.

Jos ette jotenkin usko kirjoituksen tarkoitusta, niin lukekaapa vaikka vain 500 niistä vankkumattomista tuhansista tutkimuksista, joita ei ole olemassa , jotka ovat kansainvälisen tiedeyhteisön vankkumattomasti hyväksymiä (esim. tupakkaoikeudenkäynnin proffat), niin tajuatte ruokintaeliitin antamien ohjeiden merkityksen. Runsas kuitu takaa runsaan tulostuksen ihan EU:n antamien ohjeidenkin mukaan. Kannattaa muistaa tässä yhteydessä eliitin vouhkaamien pussikeittojen merkitystä. Muutama käpy ja oksa lisänä antaa potkua laihduttamiseen, jonka sitten voi palkita vaikka sukklaalevyllä jos toisellakin.

Viimeisenä neuvona kehotan epätoivoista vähäisen tulostuksen henkilöä hyppäämään avantoon, jonka pohjaa ei tule ennakolta tutkia, sillä kallovamma tai hukkumiskuolema antaa gloriaa jälkeenjääneille traagisen onnettomuuden myötä. Eikä vakuutusyhtiökään ala kikkailemaan korvauksista. Kuuluuhan onnettomuus suomalaiseen elämänmuotoon. Kuitu parantaa elämänlaatua, uskovat, luulevat, arvelevat ja olettavat "viisaat".
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 11 vierailijaa

cron