"Herra antaa ja Herra ottaa..."

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5894
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

"Herra antaa ja Herra ottaa..."

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 25 Elo 2019 10:02

On semmoinen vanha tuttu sanonta, että kun "Herra antaa viran, niin Hän myös antaa siihen tarvittavan järjen..."

Asia on hieman muuttunut nykypäivänä , kun vihervasemmistohallistus aloitti piiperöintitaipaleensa.
Nykyään tuo ikivanha mantra onkin muuttunut sellaiseksi, että
"Kun puolue antaa viran, niin se myös antaa tarvittavan avustajakunnan kompensoimaan ministerin osaamista."

Kuin pisteenä ii:n päällä on erityisen viisas lause ihan entisestä emämaastamme tullut:
Axel Oxenstjärnan ( 1583-1654) lausahdus:
"Poikani, et tiedäkään, kuinka vähällä järjellä tätä maailmaa hallitaan"!


Nykyinen hallitus on selkeästi kiinnostunut moninkertaistamaan avuttomien ministeriensä hallitotapaa eduskuntapudokkailla ja lisäämään noin viidenneksellä puoluetukien määrää. Muutakin kritiikkiä on esiintynyt.
Sama tuntuu pätevän erityisesti nomenklatuuraan kuuluvien kellokkaiden lausunnoissa. Vihon viimeisenä argumenttina käytetään epämääräistä sanontaa, että "suomalaiset ovat erilaisia kaikista muista maailman kansoista" ja toisena hokemana on tukeuduttu edelliseen lauselmaan, että "yksi tai useampikin tutkimus on vain pisara meressä ja se ei tule vaikuttamaan suomalaisiin ravintosuosituksiin".

Meitä johtava superviisaiden joukko on täysin varma, että jos he pistäisivät sormensa vesilasiin, niin monttuhan siihen jäisi. Kyseiset ns. hillotolpan juurella oleskelevat eivät todellakaan tiedä köyhyydestä yhtikäs mitään. Eivät tiedä sitä, miksi köyhä jättää lääkkeensä ostamatta saadakseen edes halpaa hiilihydraattia vatsaansa. On ylevää puhua kotimaisista marjoista, kun köyhä ei omista sähköpyörää tai sähköautoa. Thaipoimijoita lennätetään maailman ääristä ilmastoa uhaten maahamme, kun oma kansa ei jaksa vääntäytyä metsiin ravintoa keräämään.

Kun puhutaan järjen vähäisyydestä, niin olohuoneisiimme ja aamiaispöytiin tulvii ehkä maailman seuratuimman johtajan toilaukset ja twiitit. Huononkin osaamisen psykiatri havaitsee johtajassa narsismin ja vanhuudenhöperyyden piirteitä, jotka periytyvät varhaiskasvatuksen ajoilta, jossa perusperiaatteena oli muiden väheksyntä ja halveksunta. Diili on tärkeintä maailmassa, ei sovinto.

On mukavaa suositella kiinalaisia goji-marjoja ja Etelä-Amerikkalaisia karambolia , 36€/kg maksavia kuhafileitä ja halveksua 5€/kg maksavia kasslereita muka tappavuuden takia. Tuhansista tutkimuksista ei ole tähän päivään löytynyt edes paperin kulmaa. Niiden tuhansien tutkimusten lanseeraaja saisi tulla esiin ja kertoa, missä nuo kuuluisat tuhannet tutkimukset ovat piilotetut.
Axel Oxenstjärna oli ja on yhä oikeassa siinä, miten vähällä järjellä tätä maailmaa hallitaan. Ei luulisi olevan varaa myyttisiin tutkimuksiin vedota ja olla välittämättä vaikka VIRTA-HEALTHIN tutkimuksista. Joidenkin vankkumaton etu on pitää diabetes lääkityksellä ja demonisoida VHH tai ketogeeninen dieetti, jotka molemmat todettu tehokkaaksi. Jonkun kahjon teesi, että ruisleipää on ollut olemass aikojen alusta lähtien joutaa jo romukoppaan, anteeksi ONGELMAJÄTELAATIKKOON!
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Kalakukko ja 9 vierailijaa

cron