Jälleen turha tutkimus, jonka tuloksen olisi voinut kysyä parilta palstalta

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5894
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Jälleen turha tutkimus, jonka tuloksen olisi voinut kysyä parilta palstalta

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 26 Elo 2019 13:23

YLE: 26.8. klo 11:12 NAFLD eli ei alkoholiperäistä rasvamaksaa pyritään korjaamaan liikunnalla Kuopiossa

Sairastatko alkoholista riippumatonta rasvamaksaa?
Itä-Suomen yliopisto etsii osallistujia tutkimukseen


Kuopiossa toteutettavassa tutkimuksessa selvitetään liikunnan vaikutusta maksan terveyteen.
Liikunnasta saattaa olla apua ei-alkoholiperäisen rasvamaksan hoidossa.AOP
Itä-Suomen yliopisto etsii vapaaehtoisia tutkimukseen, jossa pyritään löytämään uusia keinoja alkoholista riippumattoman rasvamaksan hoitoon.

Yliopisto etsii tautia sairastavia 12 viikkoa kestävään ja Kuopiossa tehtävään tutkimukseen, jossa selvitetään liikunnan vaikutusta maksan terveyteen. Kiinnostuksen kohteena on erityisesti liikunnan mahdollinen merkitys maksan terveydelle ja suoliston bakteerikoostumukselle.
– Suolistobakteerien rooli rasvamaksataudissa tunnetaan vielä huonosti, mutta bakteerikannan muokkautumista elintapojen avulla pidetään mahdollisena tulevaisuuden hoitokeinona, kertoo ravitsemusterapian professori Ursula Schwab.

Tutkimukseen voivat osallistua 18–70-vuotiaat henkilöt, joilla on todettu ei-alkoholiperäinen rasvamaksatauti. Yleistymässä oleva tauti on pääasiallisin syy maksan vajaatoiminnalle. Itä-Suomen yliopisto tekee tutkimuksessa yhteistyötä Amsterdamin lääketieteen keskuksen kanssa. Lue lisää tutkimuksesta Itä-Suomen yliopiston verkkosivuilta.

Kommentti: Jälleen kerran ruis-rypsi-liikunta on tärkeässä roolissa rasvamaksan kehityksen suhteen. Nyt yritetään sitten sitä kolmatta osiota lisätä eli liikuntaa, ruisleipäähän tulee syödä kuten ennenkin se 10 palaa. Mainittakoon epätietoisille, että VILJA on puhdasta hiilihydraattia eli erästä sokerilajia. Toki Suomessa on diabeteshoito nojannut jo yli 4 vuosikymmentä sokerin syöttämiselle diabeetikoille eikä tauti ole parantunut. Syitä etsitään geeneistä. Sokerihan on puhdasta energiaa auringosta ja siinä ei voi olla mitään vikaa, sanoo entinen Suomen Sokeri eli nykyinen Danisco, jonka "tieteellisenä" neuvosmiehenä hääri Matti Uusitupa, kuuluisa tietäjä, Väinmöisen veroinen, Kuopiosta luonnollisesti.

On merkillepantavaa, että ruokintapuolen penaalin terävimpiin kyniin oman arvionsa mukaan kuuluva U.Schwab on tutkimuksen johtaja. Uskoisin Myllyteollisuudelta tulevan koehenkilöiden eväät ja Raisiolta sipaisurasvat.
Koska Ursula on kaikkien asioiden osaaja, niin uskon, luulen, arvelen ja otaksun tulosten olevan rahoittajien mieleen. Maksat tosin jäävät ennalleen, koska toimivaa menetelmää VHH:ta tai ketogeenista ruokavaliota ei voi noudattaa vetäjän haluttomuuden vuoksi. Ja Epäeettisyyskin on paranemisen uhkana.

Todettakoon, että Hannele Yki-Järvinen teki maksakokeita taannoin, ja jo viikossa huomattiin VHH:n parantavan maksa-arvoja tuntuvasti. Väärin oli tutkittu ja sen vuoksi se vaiettiin.
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 14 vierailijaa