Ranskalainen paradoksi ja geeniselittely

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5860
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Ranskalainen paradoksi ja geeniselittely

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 01 Loka 2019 10:09

Pariisin katukuvaa silmäillessä osui vastustamattomasti ja selkeästi silmiini ihmisjoukkojen joukosta runsaasti lihavia ihmisiä, suurimmaksi osaksi naispuolisia. Miespuolisena tuli heti mieleen seksi ja tarvittavat nosturit/taljat ja muut erikoislaitteet paljon puhutun huonon syntyvyyden osatekijänä.
Ihonvärin ja puhutun kielen seurauksena arvioin heidän olevan EI-SUOMALAISTA syntyperää oleviksi. Suomessa kun ei uskota ravintokoostumuksella olevan mitään merkitystä ihmisen metaboliaan, vaan tukeudutaan geeniselityksiin, joitapa ei tavallinen ihminen oikein ymmärrä ja osaa itse tutkia.

Jos pariisilaisessa katukuvassa silmiinpistävästi koostui afroperäisten ihmisjoukon (naisten) lihavuus tai sanottakoon suomalaisten mieliksi vartalorakenteen normaalia suurempi paikannuskeskitys lantion alueelle ml. vatsan seutu. Onko Suomessa tutkittu ylenpalttisen ravinnon (hiilihydraattien) vastaavuutta afroperäisten kansojen keräilykulttuuriheimojen geeneihin tai edes yritetty lukea kansainvälisiä tutkimuksia siitä?

Suomessa kaikkein höyrypäisimmät inisijät inttävät kaiken eläinperäisen (liha- ja maitotuotteet) olevan jopa tappavia. Prosessoituja eläinperäisiä tuotteita summtaan sokeasti tuoretuotteiden (käsittelemättömien) tuotteiden ryhmään ja demonisoidaan sumeilematta. Jollakin tittelillä professori, agronomi tai ruokintafundamentalisti tai jopa ilmastotieteilijä katsotaan olevan jumalallista viisautta (heti siinä Jumalan yläpuolelta) ja heidän horinoitaa tulee uskoa vankkumattomasti kuten Puskan PK-projektia.

Tutkijoiden nostaessa kätensä pystyyn hiilihydraattien (sokereiden) vaikutuksesta makrosuhteisiin, on menty ihmisille näkymättömiin kohteisiin kuten geeneihin. Ettepäs perhanat osaa meitä seurata ja kritisoida. Mielipiteet on suurelta yleisöltä vain taustakohinaa ja "tieteen viisaus" korostuu Turun "jumalan" ärähtelystä muka koti- ja ulkomaisen vuosituhantisen tiedon epätieteellisyydestä. Ilmeisestikin joku kuvantamislaite antaa "jumalallisen" uskon olevaisuuden tulkinnasta. Biologia saattaisi valaista asiaa luonnon monimutkaisuudesta hieman paremmin. Miksi punarinnalla on punaiset rintahöyhenet? Miksi riikinkinkukon värikkyys hämää ihmisenkin? Onko meikkaus lisääntymisriittiä vaiko naamioituminen, kunnes saalis on napattu??

Suomen itsetietoisuus korostuu mm. diabeteksen hoidossa hiilihydraateilla (sokerilla). Lääke on kuulemma ainoa hoito , vaikka itse tauti ei siitä tokenekaan. Kuumetta voi laskea asperiinilla keinotekoisesti, mutta itse kuumeen olemusta kehon parantavana tekijänä ei liiemmin korosteta. Jopa "Vienamin Ruusun" hoitoa valvotulla kuumeella ( USA:n sotilaat ja "liiallisen" vapaa-ajan huvitukset) saatiin tuloksia vailla vertaa lääkkeeseen nähden, jos oli resistentti bakteeri kyseessä.

Kannatan kansamme erinomaisuutta ja erilaisuutta muihin ihmisikunnan olioihin nähden. Siinäpä hieno viiteryhmä vaikkapa kansallisosialismin rotuoppeihin. Uskon vahvasti elinsiirtokirurgien oppeihin ihmisen ainutlaatuisuudesta ja elintensiirron vaikeudesta ilman hylkimisreaktion jatkuvaa lääkitystä. Siinä opissa on sokerin merkitys toissijaista, vaikka agronomian professori toista sanoisi tai elinkeinon maksuprofessori sanoisi lisäaineitten olevan vaarattomia, poislukien joulupuuron kanelin sisältämän kumariinin.

Ranskalaisten markettien sokerikuorrutus lähes kaikissa leivonnaisissa oli häkellyttävää. Suomesta saa sentään joitakin tuore-elintarvikkeita (vaarallisia) ilman elinkeinon maku-ja säilyvyysparanteita, jos jaksaa etsiä ja kehua kauppiasta ennakkoluulottomuudesta. Antakaamme palautetta terveestä ruokavalinnasta. Elinkeinon hömppätuotteiden ostamattomuus on EKOTEKO noin nykkielellä ilmaistuna. Makunystyrät ilahtuvat puhtaasta ravinnosta ja kroppa omasta hyvinvoinnistaan!
Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5860
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Re: Ranskalainen paradoksi ja geeniselittely

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 01 Loka 2019 11:50

viewtopic.php?f=22&t=4647&start=30#p50243

Lukekaapa San Martinon "ylistävät" kommentit Mustajoesta ja Timo Kuuselan hieno kommentti vätystelijästä
Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5860
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Re: Ranskalainen paradoksi ja geeniselittely

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 02 Loka 2019 10:45

Lisää vettä myllyyn suomalaisille "geeniuskovaisille":

Päivän lehti 2.10.2019 https://www.hs.fi/paivanlehti/02102019/ ... 57780.html

Maailman tulevaisuus on ”sekarotuinen”, Osmo Soininvaara kirjoitti – Yhtenäistyykö ihmisen geeniperimä, kun muuttoliike voimistuu?
Ihmiset muuttavat yhä enemmän rajojen yli, mutta maapallon väestö tuskin sekoittuu lähivuosisatoina täysin.

Jenan julistus: "Ei ole yhtä geeniä, joka erottaisi ihmisrotuja toisistaan."

Kommentti: Osa suomalaisista , jopa lukeneiston "tiedotusvastaavat" kertovat suomalaisten olevan muista kansoista erilaisia ja siksi juuri samat ruokintaohjeet ovat yleispäteviä kaikille suomalaisille taudeista riippumatta. Novo Nordisk kiittää ja kumartaa syvään Diabetesliitolle.
Kumma kyllä, eräs turkulainen PET-professori ei ole puuttunut sokeripuoskarointiin diabeetikkoja kohtaan.
Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5860
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Re: Ranskalainen paradoksi ja geeniselittely

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 11 Loka 2019 7:42

Yhden miehen komitea naapuripalstalla ihmettelee :

Liittynyt: Pe Touko 25, 2007 16:55
Viestit: 18953
Diabeteksen esiintyvyys Yhdysvalloissa on 8-kertaistunut muutamassa vuosikymmenessä:
https://twitter.com/Mangan150/status/11...16384?s=20

Kommentti: Diabetes- ja lihavuustutkijat selittelevät asioita, joita itsekään eivät usko.
Jos tolkutetaan, että kivikautinen tai metsästäjä-keräilijäväestön ruokavalio ei sisältänyt jostain syystä terveellisiä suklaapatukoita ja hunajamuroja eikä sokeroituja jugurtteja ja syynä olivat erilaiset geenit.

Miten tämä geenimuutos sitten on tapahtunut esimerkiksi Suomessa noin 40:ssä vuodessa? Kepulien masinoiman PK-projektin luoma hiilihydraattivouhkaus on lihottanut ja samalla sairastuttanut /lihottanut suomalaiset ennennäkemättömän kurjaan yleiskuntoon.

Pelastoimia on yritetty syyllistämällä kansaa liikkumattomuudesta ja kansa onkin laajassa mitassa alkanut käyttämään urheiluasuja. Ruisleipä on kuulemma hyvinvoinnin ja runsaan tulostuksen perusta. Siihen kun lisätään rypsiöljy, niin homma valmis ja lääketeollisuus kiittää.

Todellisia tutkimuksia on tehty ulkomailla erityisesti ketogeenisen ja vähähiilihydraattisen ravinnon vaikutuksista moninaisten sairauksien saamisesta remissioon, mutta Suomi vaikenee kuin narkolepsiasta. Erehtyminen on inhimillistä sanoivat roomalaiset aikoinaan. Virheen myöntäminen on miehekästä, joka ei kuulu kansansairauskonttorin hameväen perinteisiin eikä liiemmin Duodecimin katsauksiin. Lääkäriliittokin kiemurtelee kuin se kuuluisa susi kukassa.

Luulisi suomalaisperäisen Virta-Healthin olevan ylpeyden aihe Suomessa, vaan eipä ole, kun media tuskin edes sanaa virta uskaltaa sanoa muussa yhteydessä kuin sähkön siirtohinnoittelussa.
Varsinainen puskahousu on tietenkin hallitus ja sos.-ja terveysministeriö, jota ns. "asiantuntijaorganisaatiot" kuten kansansairauskonttori ja VRN vievät kuin pässiä narussa. Onhan toki varastomiehillä ja kuljetustietäjillä mahtava tieteellinen pohja antaa ruokintasuosituksia eläinlääkärin johdolla. Sikojen lihotusruokinta on hieman eri asia kuin sekasyöjä ihmiselle tarjottu ravintoneuvonta.


Kannattaisi panostaa kääntäjien apuun, jotka kääntäisivät esimerkiksi ruotsalaisia katsauksia ruokavalion mahdollisuuksista diabeteksen hoitoon. Tai jopa englannikielisiä juttuja oikeista tutkimuksista, joissa ei elinkeinon sorkanjäljet eivät selkeästi näy. Ehkäpä Virta-Healthin suomalainen johtaja suostuisi pientä korvausta vastaan tulemaan Suomeen kertomaan huimista remissiosaavutuksista suomeksi suomalaisille änkyröille? Jos älyn inkarnaatio kustansi glögijuhlansa 135 000 eurolla, niin kaiketi asiallinen tiedotustilaisuus kahvitteluineen tulisi halvemmaksi?
KalakukkoPaluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 9 vierailijaa

cron