Prisma: Toimivatko dieetit klo 19:00 TV1

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5816
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Prisma: Toimivatko dieetit klo 19:00 TV1

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 30 Loka 2019 13:28

Prisma: Toimivatko dieetit? Klo 19:00 YLE TV 1
50 minma 28.10.2019 1 kk 26 pv4767 katselua
Liikalihavuus aiheuttaa monia terveysongelmia ja siksi siitä pyritään eroon. Tutkijat ja ylipainosta kärsivät ihmiset testaavat uudenlaista laihdutuskeinoa, jolla voidaan ehkä selättää lihavuus lopullisesti. Mutta auttaako tahdonvoima ja uusi tutkimustieto muuttamaan koko elämän? T: BBC.

LINKIT JA ARTIKKELIT
Prisma: Toimivatko dieetit? – nopean painonpudotuksen keinot joutuvat testiin
OHJELMAN TIEDOT
AlkuperäisnimiThe Crash Diet Experiment
Kuva16:9HD, Lähetyksen ääniraidatenglanti stereo, Tekstitys suomi, Katsottavissa vain Suomessa

Kommentti: Nyt kaikki ruokintafundamentalistit TV:n ääreen ja kiivaasti puolustamaan suomalaista Itämeren ruokavaliota, ruisleipää, rypsiöljyä ja päätöntä juoksentelua. Veikkaan, että ensikommentti on: Ei muutoksia Suomessa hyväksi koettuun ruokintasuositukseen. Meillä pätevä agronomijohto ja ruokintafundamentalistien koulutus maailman huippua, ainakin jos verrataan Antarktiksella annettvaan. Suomi on johtava valtio ihmisten kiusaamisessa. Suomi pelastaa maapallon ilmaston. Vain Suomessa osataan asiat.

Onkin hyvä juttu, että kuun vaihteessa lähetetään ohjelma, jotta pienipalkkaiset ns. professorit saavat lausuntopalkkioita veronmaksajien Yleltä.
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa