Suonitukokset, viemäritukokset, runkoputkistojen huuhtelut...

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5816
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Suonitukokset, viemäritukokset, runkoputkistojen huuhtelut...

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 07 Marras 2019 14:10

Ajattelin tuossa itsekseni yleisiä makeavesi- ja viemäriverkostojen huuhteluja, joita tehdään ehkäisevässä mielessä tukoksien ehkäisemiseksi. Makeavesilinjoissa huuhtelu joskus vedenvirtauksen kääntämistä tai tietyn osan kovapainehuuhtelua liman, lian ja muun töhnän irroittamiseksi.

Tarkkaavaiset kuluttajat ovat usein huomanneet kraanavedessä pieniä sinne kuulumattomia hiukkasia. Eivät liene terveysriski, mutta sitähän tuo huuhtelu tarkoittaa.

Dialyysipotilaan veri kuljetetaan puhdistuslaitteen läpi, jossa kuona-aineet erotetaan. Homma, jonka munuaiset muuten suorittaisivat. Sama veri palautetaan omistajalleen takaisin ja olo kohenee.

Tämä toikin mieleeni verisuonten hoonauksen eli puhdistukset. Valtimoiden kalkkeumat, kuten taannoin tri Taija Somppi esitteli TV:ssä MOT-ohjelmassa äimistyneille Puskalle ja Fogelille, poistetaan kirurgisesti.
Verisuonten sakeumat ja tukokset hoidetaan liuottamalla, joka liuotushoito on antanut loistavia tuloksia ensiapua myöten. Läheinen tuttavani kertoi alkoholistien suonien olevan puhtaita kun taas ns. terveillä suonet voivat olla makaronin kaltaisia kovia, lähes leikkaamattomia tutkimustarkoituksessa. Alkoholi onkin liuotusaineena monessa lääkkeessä, joka liuotin parantaa potilaan vaikuttavaa ainetta paremmin. Aika moni syö verenohennuslääkettä, joista tunnetuin lienee Marevan.
Virallinen "tiede" hoitaa potilaaksi pyrkivät juoksuttamalla kuoliaaksi, syöttämällä järjettömiä määriä ruisleipää ja juottamalla rypsiöljyä tai siitä tehtyä transrasvamargariinia.

Olen monasti mietiskellyt erityisesti naisilla olevia laskimolaajentumia eli "luumusukkia". Nythän niitä poistetaan kirurgisesti ja taas "Amarit" kelpaavat. Onko laskimolaajentumiin olemassa jotain ennakoivaa hoitoa ruisleivän ja rypsiöljyn ohella. Sanaa läskihän ei tässä kohtaa sovi sanoa tai edes vihjata VHH:hon tai ketogeeniseen ruokavalioon, jolloin moni muukin kremppa korjaantuisi siinä ihan huomaamatta.

Tri Timolla lienee tuttua noiden "putkimiesten" hommat, jotka työkseen rassaavat ihmisten erilaisia suonia aina sydämestä alkaen. Ehkäpä hän valaisee meitä lisää?

Naapuripalstan Kasarin ilmoittaman tiedon mukaan Puska ja Fogeli ovat eduskunnan verojaoson kuultavina juuri tänään. Mitähän nuo "viisaat" ehdottelevat"; Puska ainakin on kovasti vesipullan kannalla ja keppanan kieltämisen puolesta. Harmi, että eduskunnasta puuttuvat työiässä olevat ihmislääkärit.
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa