Miten olisi, jos terveyspuolella maksettaisiinkin TERVEYDESTÄ ?

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5695
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Miten olisi, jos terveyspuolella maksettaisiinkin TERVEYDESTÄ ?

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 17 Helmi 2020 17:50

Joskus esiintyy juttuja, jossa lääkärin palkka määräytyy terveyden perusteella.
Siinä Suomessa olisi kovin monella kivinen tie ja ennenkaikkea kivet kupissa mehukkaan paistin sijasta.

Esimerkkinä otettakoon vaikkapa diabetes, jonka vuotuinen kasvuvauhti riippuu mittaustavasta ja katsantokannasta.
Yleisesti ottaen on pidetty tuota 7% vuotuista kasvua melkoisen tarkkana kasvuvauhtina, jolloin myös sairauden aiheuttamien komplikaatioiden määrä nousee vähintäinkin samalla tahdilla. 7%:n kasvu vuodessa on kaksinkertaistuminen 10:ssä vuodessa. Siinäpä herrat nauraa, joten asiantilan voisi olettaa olevan hyvä.

On aika merkillistä, kun urheilija saa nuhan tai pienen "kuumeen" kilpailuissa, niin media suree vuolaasti lähes varman mitalin menetystä. Vaikka on urheilupappeja, urheilulääkäreitä, jotka unohtelevat hemohessikassejaan tie minne huoltoasemille, on valmentajaa, hierojaa, sikarivouhkaajia, on psykologeja ja hotellitkin ovat suunniteltu Feng-Zui-tasoiseksi, niin sitä mitalia ei vaan tule.

Kun suuressa maailmassa kuuluisa mies saapuu Ruokolahdelle, niin eipä tuo paljasta p..settään, ei möykkää juovuksissa, ei strippaile pubeissa, ei laula karaokea eikä esiinny "taitelijana". Hän on asiansa hallitseva ja ammattilaisten kunnioittama TEKIJÄ, joka on perustanut Wirta-Healthin, Amerikassa .
Kyllähän tuommoinen mies ansaitsee suuren hiljaisuuden ja koko sensorilaitoksen huolen. Nimellä mies löytyy: SAMI INKINEN, todellisempi kuin Ruokolahden leijona, josta revittiin melkein yhtä paljon juttua kuin skotlantilaisesta Loch Nessin hirviöstä.
Terveyden saavutukset, jotka on saavutettu ilman hiilihydraatteja ovat Suomessa bagatelleja. Ja kuitukin on unohtunut jotenkin piiloon. Eikö tuo SAMI ala pikkuhiljaa tajuta, että munaamalla itsensä viikottain saa mainetta ja kunniaa kuten jotkut kansallissankarit ovat hienosti osoittaneet, Koskenkorva-aiheista patsastakin puuhataan...
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 26 vierailijaa