Pitäisikö ilmaisten ämpärien jako kieltää nykytilanteessa?

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5711
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Pitäisikö ilmaisten ämpärien jako kieltää nykytilanteessa?

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 20 Maalis 2020 10:32

Uutisten mukaan Helsingin uuden kauppakeskuksen Herzin edustalla oli jonotusta kun Tokmanni oli ilmoittanut ämpäreitä olevan jaossa.
Ämpärit vetävät ainakin Suomessa ihmisiä kuin tapettavan lehmän pska kärpäsiä (viherpiiperöitten sanakirjan ilmaisu).

Minä puolestani ehdotan, että ihmisille aletaan jakaa LANNEVANTEITA, joilla voidaan säätää jonotustilanteissa tuo metrin etäisyys toisiinsa. Luonnollisesti noissa lannevanteissa tulee olla myös se MAX-malli, jotta ei syrjittäisi runsaan hiilihydraatin sivuvaikutuksista kärsiviä ihmisiä. Suomi on tasa-arvon mallimaa, jossa kaikken tulee olla suossa kaulaa myöten.

Tuommoinen ämpärijako on mitä suurinta ikärasismia, sillä yli 70-vuotiaat eivät ohjeen mukaan saisi asettua ruuhkaan. Toisaalta ämpäreiden voidaan katsoa olevan "välttämättömyys". Jos 70-vuotias lähettää paikalle edustajan, saako tuo edustaja 2 ämpäriä ilman valtakirjaa? Entäpä vastenmielisen värin vaihto myöhemmin koronan mentyä ohi? Saako selkeästi vierasmaalainen myös ämpärin? Voiko ämpärillä osittaa kantasuomalaisuutensa? Entäpä jos pitää ämpärin päässänsä, niin onko oikeutettu osallistumaan pienimuotoisiin juhliin (yli ja alle 10h), vaikka olisikin karanteenissa?

Toivon hallituksen antavan pikaisesti ÄMPÄRIASETUKSEN soveltamisohjeineen terveille ja karanteenissa oleville. Sisäänvetotuotteen ylivoimaisuus on myös huomioitava yritysten ollessa kriisissä.
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa