Mitä Amerikan tapahtumat merkitsevät tulevaisuudessa?

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 6109
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Mitä Amerikan tapahtumat merkitsevät tulevaisuudessa?

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 07 Tammi 2021 10:22

Jatkuvien väärien tietojen julistus, joiden uskotellaan perustuvan tieteeseen, arvauksiin , oletuksiin, pelkkään uskoon, ja harhoihin, ovatko ne tulleet nyt tiensä päähän?

Tuskinpa suomalaisista voisi uskoa, että vihaiset mielenosoittajat marssisivat kansansairauskonttoriin ja vieläpä sen pyhimpään osaan, hiilihydraattikonttorin salaisimpiin arkistoihin, jotka luottamuksellisesti saatu elinkeinon "puolueettomilta" tutkimuslaitoksilta.
Ei, ei, niin ei voi tapahtua, koska suomalaiset ovat niin viranomaisuskovaisia, että lyövät jatkuvasti päätänsä betoniseinään ja uskovat "viisaiden" neuvoa , että hiilarit laihduttavat, voi ja punainen liha tappavat. Tuskin Suomessa voisi syntyä jotain MAGA-liikkeen tapaista huu-haa-ilmiötä vaikka lehmien tappamisella uskovat jotkut pelastavan koko maailman, ehkäpä myös universumin.

Odotan järkevien voimien esiinmarssia. Viinan tarjoamisella alkoholisteille ei pelasteta juoppoa. Hiilihydraattien tuputtamiselle diabeetikoille saadaan vain yhäti kasvava lääkityksen kierre ja nopeampi kuolema kuin voilla konsanaan. Jatkuva valeiden ja vääristellyn totuuden esille tuominen on eettisesti väärin ja antaa mahdollisuuden viedä nämä heikkolahjaiset "tiedehenkilöt" Haagin ihmisoikeustuomioistuimeen kansanmurhasta syytettyinä.

Ehkäpä nyt alkaa UUSI TOTUUDENAIKA? Ken elää , hän näkee...
Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 6109
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Re: Mitä Amerikan tapahtumat merkitsevät tulevaisuudessa?

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 07 Tammi 2021 11:35

Erään puolueen johtoryhmän mielestä
"hyvän asian puolesta voi lakiakin rikkoa".

Mitkähän lait tulisivat "oikeutetusti" rikkomisen kohteeksi? Ovatko lainvastaiset suositukset oikein?
Onko kansalaistottelemattomuus lain rikkomista, jos se koskee maahanmuuttoa, työn tekemättömyyden oikeutusta, jonkun vieraan kielen ( itse osaamattoman) syrjimistä, vai pelkästään polttomoottoriauton turmelemista/polttamista? Miten suhtaudutaan lehmien tappamisiin "hyvän asian puolesta", koska ovat kuitenkin yksityisomaisuutta?

Toivottavasti oikeuskansleri/oikeusasiamies herää prinssin/prinsessan unestaan! Hallitushan on voimaton omiin hölmöyksiinsä.
Kalakukko


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Kalakukko ja 19 vierailijaa