Lehmien tappaminen ei sitten riitäkään, estetään suomalaisten laivojen liikkuminen

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 6111
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Lehmien tappaminen ei sitten riitäkään, estetään suomalaisten laivojen liikkuminen

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 11 Tammi 2021 12:57

YLE: Ilmasto 11.1.klo 10:30 https://yle.fi/uutiset/3-11731045 (Koko juttu)

"Suomalaiset tutkijat kulkivat laivojen savuvanojen perässä ja laskivat: Maailman laivaliikenteestä syntyy käsittämätön määrä hiukkaspäästöjä
Laivaliikenteen hiukkaspäästöt ovat tutkimuksen mukaan samaa luokkaa kuin mantereella kotitalouksista, teollisuudesta ja tieliikenteestä syntyvät hiukkaspäästöt yhteensä."

Kommentti: Nyt löytyi suomalaisia lehmiäkin pahempi tuhon aiheuttaja: laivaliikenne.
Viherideologian mukaan laivat tulisi tehdä sähkökäyttöisiksi. Tosin lastia ei saisi sitten lainkaan raskaiden akkujen takia, mutta tulisipa ainakin pelastettua taas maailmaa.
Aloittaa tarvitsisi ainakin suomalaisista varustamoista ja matkustajalaivoista ennenkaikkea. Olen itse nähnyt ja käyttänytkin maaseudulta tulevia polttomoottorikäyttöisiä busseja. Miksi suomalaiset matkustavat kun voisi ajella sähköpotkulaudalla katselemassa luontoa (talvellakin) ja keräillä tienvarsilta terveellisiä yrttejä ja kasviksia? Sieltähän ne raskasmetallit tulevat pakoputkesta ulos ...
Voi sitä v...tuksen määrää kun Kotkasta Helsinkiin ajelee sähköpotkulaudalla...

Odotan innolla johtavien vihreitten ideologien ulostuloa nerokkaiden ideoidensa kanssa, kuten tähänastisista olemme saanet (hyviä) kokemuksia. Nyt siis pelastamaan tuplamaailma suomalaisten lehmien ja laivojen avulla.
Luonnollisestikin polttomoottorilaivoja tarvitaan hedelmien ja vihannesten kuljetuksiin, koska tarkoitus pyhittää keinot... Lakiahan ei tarvitse noudattaa, jos tarkoitus on "jalo".
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa

cron