Krooninen väsymysoireyhtymä

Matti Tolonen on laillistettu lääkäri, lääketieteen ja kirurgian tohtori, Helsingin yliopiston dosentti. Hänet tunnetaan yhtenä Suomen luontaislääketieteen uranuurtajista.

Valvoja: Matti Tolonen

Avatar
Matti Tolonen
Viestit: 5246
Liittynyt: 31 Loka 2010 18:08
Paikkakunta: Fuengirola

Krooninen väsymysoireyhtymä

ViestiKirjoittaja Matti Tolonen » 10 Helmi 2016 18:55

Lähes kaksi prosenttia 16-vuotiaista nuorista potee kroonista väsymysoireyhtymää, joka aiheuttaa joka viikko poissaoloja koulusta, ilmenee laajasta englantilaistutkimuksesta. Tytöillä esiintyy yli 6 kuukautta kestävää väsymystä kaksi kertaa useammin kuin pojilla. Kyseessä ei ole laiskuus eikä lintsausmentaliteetti, vaan oikea biologinen aivosairaus, jota voidaan ehkäistä ja hoitaa D-vitamiinilla ja E-EPAlla. Kunhan vain osattaisiin tehdä oikea diagnoosi.
Nuorilla luultua enemmän kroonista väsymysoireyhtymää
Matti Tolonen
Lääkäri, eläkkeellä

http://www.tritolonen.fi/

Avatar
Matti Tolonen
Viestit: 5246
Liittynyt: 31 Loka 2010 18:08
Paikkakunta: Fuengirola

Re: Krooninen väsymysoireyhtymä

ViestiKirjoittaja Matti Tolonen » 11 Helmi 2016 13:58

Belgialainen neuropsykiatrian professori Michael Maes esitti ensimmäisenä vuonna 2005, että masennus ja krooninen väsymysoireyhtymä ovat luonteeltaan kroonisia tulehdustiloja (psykiatria on siis käsittänyt nämä sairaudet ihan väärin). Maes on eniten viitattuja biologisesti orientoituneita psykiatreja maailmassa. Hänen työryhmänsä tutkimusten mukaan kroonista väsymysoireyhtymää potevilla on aivoissaan omega-3-rasvahappojen vaje, joka korreloi matalaan sinkkipitoisuuteen ja T-valkosolujen vähäiseen aktiivisuuteen. Silloin ihmisen immuunijerjestelmä toimii vajaalla teholla. Maesin mukaan tautia voidaan hoitaa ravintolisillä, erototen ubikinonilla.
Professori Michael Maesin videoluento Australiassa 2013
Matti Tolonen

Lääkäri, eläkkeellähttp://www.tritolonen.fi/


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa