Koltta kirjoittaa insuliinista ja ruokavaliosta

Jos HbA1c-arvo on yli 6,5 % (48 mmol/mol), diabetesdiagnoosi on aiheellinen.
Suolistohormonien kautta vaikuttavien gliptiinien ja pistettävien inkretiinien käyttö on lisääntynyt niiden edullisen painovaikutuksen ja vähäisen hypoglykemian vaaran vuoksi.
Glitatsonien käyttö on vähentynyt niihin liittyneiden haittojen vuoksi.
Vähähiilihydraattisen ruokavalion ja kohtuullisesti rasvaa sisältävän ruokavalion teho painonhallinnassa eivät eroa toisistaan.

Valvojat: MahaTar, Timo Kuusela

Avatar
Saaristolainen
Site Admin
Viestit: 3374
Liittynyt: 24 Loka 2008 23:36
Paikkakunta: Ii
Viesti:

Koltta kirjoittaa insuliinista ja ruokavaliosta

ViestiKirjoittaja Saaristolainen » 21 Syys 2013 15:08

http://www.koltta.com/2013/09/tappajainsuliini.html

terv. Karppaamalla, vhh:lla ja reilut kaksi vuotta ilman insuliinia. Verensokerit ihannearvoissa. Verenpaineet kurissa ja kolesterolit mainiot. Revi siitä.


Sattui silmiini mielenkiintoinen tieto internetistä. Vuonna 2002 ykköstyypin diabeetikoiden kuoliniän mediaani oli 49 vuotta. Aika hurjaa. Yhteistä kaikille ykköstyypin diabeetikoille on insuliinin käyttö. Yleisimmät kuolinsyyt ykköstyypin diabeetikoille vuosina 1988–2002 olivat sydäninfarkti (35 %) ja iskeeminen sydänsairaus (22 %).


British Medical Councilin UK General Practice Research Database, 2000–2010. Tutkimus käsitti 84 622 kakkostyypin diabeetikkoa, jotka olivat perusterveydenhuollon piirissä. Näille hoidoille altistuttiin yli 105 123 hoitojaksoa, joten aineisto oli valtavan suuri. Tutkimus tehtiin siksi, että tyypin 2 diabeteksen nykyinen hoitomalli on yhä useammin insuliinin käyttö pistoksina, koska diabeetikon veren sokeri ei pysy hallinnassa virallisia ravitsemussuosituksia noudattamalla.


Valitettavasti tutkimus osoittaa selvästi, että insuliinihoito suurensi riskiä sairastua ja kuolla sydänkohtaukseen, aivohalvaukseen, munuaistautiin tai syöpään. Johtopäätös on siis tyrmistyttävä: Insuliinipistokset lisäävät riskiä sairastua syöpään ja diabeteksen lisätauteihin ja kuolla niihin.

Kaivoin mittavan määrän materiaalia netistä, saadakseni selville miten ja miksi insuliini aiheuttaa sydänsairauksia.


Löydöt olivat minusta järkyttäviä. Insuliini nostaa LDL-kolesterolia ja laskee HDL-kolesterolia. Insuliini myös nopeuttaa veren hyytymistä, mikä osaltaan lisää aivohalvauksen riskiä. Korkeat insuliinimäärät myös stimuloivat keskushermostoa, lisäten sydänkohtauksen ja aivohalvauksen riskiä entisestään. Korkeat insuliinimäärät myös lisäävät magnesiumin eritystä, joka aiheuttaa magnesiumin puutosta. Seurauksena kouristuksia ja kohonnut riski sydänkohtaukseen.


Kannattaa lukea koko postaus.

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija

cron