Keitetyt broilerin rintapalat karppityyliin

Ruokaohjeita ja vinkkejä.

Valvoja: MahaTar

Mirri
Viestit: 263
Liittynyt: 15 Syys 2008 22:14

Keitetyt broilerin rintapalat karppityyliin

ViestiKirjoittaja Mirri » 07 Joulu 2008 18:37

Teen aika usein salaattiin broileria siten, ett? keit?n maustamattomat rintapalat (joissa on siis luuta mukana) kypsiksi (n. 20-30 min) kanaliemikuutiolla maustetussa vedess?.

Jotta ne eiv?t kuivahtaisi liikaa, niin kypsennyksen j?lkeen j?t?n ne siihen kattilaan keitinliemeen j??htym??n, vain niin ne s?ilyv?t todella mehevin? ja mureina ja on helppo sormin paloitella niit? esim. ruokasalaattiin suoraan. Ja tarkoitan todella siis sit?, ett? kun kattila nostetaan tulelta, sen annetaan sis?lt?ineen j??hty? kokonaan.

Toinen herkkuruoka - jonka olen keksinyt vasta t?m?n karppaamisen my?t? - on t?m? sama perusohje, mutta broilerin rintapalat sy?d??n kokonaisina, mutta niiden p??lle kumotaan noin 150 g paistettuja pekonipaloja rasvoineen.

T?m?n ei ole mik??n suuri resepti, mutta ehk? joku muukin haluaa kokeilla valmistaa broitskua t?h?n tapaan.
- Mirri

* Syömiseen ei pety koskaan. *


Kuva

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija