Teen aika usein salaattiin broileria siten, ett? keit?n maustamattomat rintapalat (joissa on siis luuta mukana) kypsiksi (n. 20-30 min) kanaliemikuutiolla maustetussa vedess?.
Jotta ne eiv?t kuivahtaisi liikaa, niin kypsennyksen j?lkeen j?t?n ne siihen kattilaan keitinliemeen j??htym??n, vain niin ne s?ilyv?t todella mehevin? ja mureina ja on helppo sormin paloitella niit? esim. ruokasalaattiin suoraan. Ja tarkoitan todella siis sit?, ett? kun kattila nostetaan tulelta, sen annetaan sis?lt?ineen j??hty? kokonaan.
Toinen herkkuruoka - jonka olen keksinyt vasta t?m?n karppaamisen my?t? - on t?m? sama perusohje, mutta broilerin rintapalat sy?d??n kokonaisina, mutta niiden p??lle kumotaan noin 150 g paistettuja pekonipaloja rasvoineen.
T?m?n ei ole mik??n suuri resepti, mutta ehk? joku muukin haluaa kokeilla valmistaa broitskua t?h?n tapaan.