?yri?iset voi mainiosti korvata kalalla.

(nopein n?ist?, tee viimeisen?)
Kuorrutetut vihersimpukat:
- osta pussi vihersimpukoita (kuorenpuolikkaissa myyt?vi?)
- raasta kovia juustoja(lemppareitasi) siev? kasa
- sekoita juustoihin mieleisi?si mausteita
- fyllaa simpukat t?yteen juustos?ss??.
Uuniin yl?l?mm?lle/grillivastusten alle niin, ett? juusto ruskistuu...siis ett? paukkuu...hihhih, mieheni lis?ys. (entisen el?m?n ohjeessa oli my?s: parmesania ja raastettua, kuivaa ranskista sekoitetaan kesken??n ja maustetaan)
Nautitaan suuremitt? tuskitta, paitsi, jos ovat viel? kuumia.
(t?? on hitain, valmistelu vie sen verran aikaa, wokilla ja "nuudeleilla")
Wok:
lempivihanneksiasi suikaloituina, herneenpalkoja, parsakaalia yms sek? rutkasti sipulia/valkosipulia ja tuoretta chili?, jos sielu siet??. (voi k?ytt?? kyll? valmista pakastepussukkaa (josta nopin pois minimaissit, joita en voi siet??))
Reipas pannunkuumennus (pit?? olla helvetin kuuma, kun wokkaa) ja pikku eriss? py?r?yttely, kunnon ?ljyss?.
Viimeisen? pannuun ?yri?ismix/tms. meriaiheinen pakaste, himpun verran sulaneena. T?ll? saa herkkua my?s pakasteseist?! Viipaloit vaan ohuenohueksi lastuksi puolij?isen?.
Voit maustaa muutamalla tipalla Nuoc Mamia eli kunnon thaimaalaista kalakastiketta, jos sit? kaapistasi l?ytyy!
"Nuudelit":
Raasta kes?kurpitsaa PITUUSSUUNNASSA karkeimmalla ter?ll? (v?h?n hankalaa, mutta mit?p?...) ja py?r?yt? ?kki? wokissa. Nam. Itse raastoin tuon zucchinin yleiskoneen py?re?ll? ter?ll?, joka oli kaikkein karkein.
Herkullisia ruokahetki