Mehevät parsis-kukkis-käppyrät

Ruokaohjeita ja vinkkejä.

Valvoja: MahaTar

Perenna
Viestit: 597
Liittynyt: 04 Loka 2007 14:24
Paikkakunta: Kotka

Mehev?t parsis-kukkis-k?ppyr

ViestiKirjoittaja Perenna » 16 Loka 2009 16:56

Parsakaalikukkakaalipaistos

Kukkakaalin ja/tai parsakaalin pieniksi palastellut kukinnot pannaan laakeaan uunivuokaan (ei syv??n, johon tulee liian paksu kerros). Maustetaan mustapippurilla ja suolalla. Pari rkl ?ljy? vuokaan, kaalinkukinnot py?ritell??n ?ljyss?. Sipulia suurehkoina lohkoina, valkosipuliviipaleita runsaasti. Uuniin 200 C, paistetaan 30-40 min. V?lill? pari kertaa py?r?ytet??n vuoan pohjalla olevassa olevassa ?ljyss?.

Nopeutettu kukkakaaliparsakaalipaistos

Jos uunissa ei tarvitse paistaa muita ruokia, voi paistoksen tehd? paistinpannullakin. Samat aineet paistinpannulle, paistellaan niin kauan ett? kukinnot saavat v?ri?. Sen j?lkeen koko hoito mikronkest?v??n vuokaan (ei tarvitse olla laakea) ja mikroon t?ydelle teholle 5 min.

Kaikkein parhain minusta on paistos kokonaan paistinpannulla tehtyn?, jolloin paistinpannun j?lkeisen mikrokypsennyksen sijaan annetaan muhia paistinpannulla py?ritellen niin kauan ett? ovat pehmeit?. Ei kannen alla, siin? ne vetistyv?t.
Timo Kuuselaa mukaillen: Epidemiologisten tutkimusten jälkianalyyseille näytään pantavan liikaa totuusodotuksia.

Kuva Toisaalta - mutta toisaalta.
Shit happens.

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija