Pehme?nkirpakka lis?ke - ehk? parasta jauhelihapihvien kanssa. Miksei mink? tahansa.
Kaksi annosta:
? purkkia (vajaa 400 g eli koko purkissa vajaa 800 g) hapankaalia viiniss?
?ljy? paistamiseen
(suippopaprika)
loraus kermaa
Lidlist? saa it?valtalaista viinihapankaalia, mutta muukin k?y, kunhan se on sellaista, jossa kaali on lankamaisen ohuina suikaleina.
Huuhtele hapankaali kylm?ll? vedell? ja anna valua l?vik?ss?. T?m? pehment?? makua, joka muuten voi olla aika kirpakka. Pilko suippo paprika ohuiksi suikaleiksi.
Kuumenna ?ljy? pannulla. Kumoa valutettu hapankaali pannulle, lis?? paprikasuikaleet. Anna hautua sekoitellen niin kauan, ett? hapankaali kuivahtaa. Ripottele hieman valkopippuria ja suolaa. Kaada tilkka kermaa pannulle, sekoittele niin kauan ett? kaikki kerma imeytyy hapankaaliin.